5D САМ Диамантена Живопис Светещи Стикери Карикатура Заключване Диамантена Мозайка Монтиране на Украса За Прозорци Стикер Художествени Занаяти За Детски Подарък

Оценка
0
0 Коментари

18.68лв. 28.73лв.
Брой:

Спецификация:

Артикул: Стикер с диамант рисувани Материал: смола Размер: както е показано на снимката

Уважаеми клиенти, ако не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, тогава ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.Това е много важно за нас и благодарим за вашето разбиране.

Благодаря ви, че дойдохте, и на добър ви ден.Ние използваме EMS/www.oberstadt.eu стандартна доставка/самолетни-заминаване Поща на Китай/CPAM/FedEx, в зависимост от вашето местоположение и ще получите номер за проследяване в продължение на 1-5 дни след доставка.

Ние правим това в сътрудничество с големите доставчици на логистични услуги, като Singapore Post, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL и други.Ако ви е необходимо, моля, свържете се с нас, за да изберете.

1. За нашите диамантени цвята.

Колкото по-голям е размерът, толкова повече цвят.

2. Готова снимка ще бъде точно същата като нашата оригинална картина?

При производството на диаманти ще има разлика в цвета, но нашият графичен дизайнер ще се опита да направи вашата снимка е по-добре, също ще бъде разликата в размер на (1-2 см) на платното.

3. Какво да правим, ако ни липсва диаманти?

Имаме 20-30% повече диаманти на всяка опаковка, имаме добър контрол на качеството, ако се установи липса на диаманти, ние можем да ви изпратим безплатно.Свържете се с нас чрез имейл или TradeManager.

Начин на опаковане на платното Сгънати на руло
Използването на Модел
Тип продажба на едро Да (> 50 бр.)
Материал стикер
Тип набиране ДА
Брой цветове 1-30
Ромбовидная форма Кръг
Рамка No
Тип дизайн Домашни любимци
Произход Континентален Китай
Стил Европа
Форма Самотен
Област вложки Пълен
Външната опаковка Хартиена торбичка
Търговска марка ВЗЕМЕТЕ ПАРИ

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Кошница за печене силикон тава подложка фритюрници, висока температура на въздуха е устойчив на varia Микровълнова фурна

Силиконови накрайници за уши за фритюрници форма за печене с дръжки и релефните решетки инструменти и аксесоари за печене canq889 характеристики: устойчивост на високи и ниски температури: изработен е от качествен
17.00лв. 29.82лв.