Трайни Зеленчуци, Плодове Найлон за Подкрепа на Решетки за Увивни Лозови Растения, Градински Инструменти, 70,87x70,87 Инча

Оценка
0
0 Коментари

5.97лв. 11.94лв.
Брой:

Трайни Зеленчуци, Плодове Найлон за Подкрепа на Решетки за Увивни Лозови Растения, Градински Инструменти, 70,87x70,87 Инча

Подробна информация:

Може да бъде адаптирана за ефективно предотвратяване на разпространението на листата на растенията на лозя, които изглеждат по-растителна архитектура.

Мрежа осигурява циркулация на въздуха и слънчева светлина, подобрява борба с вредители и болести.

Четирите ъгъла могат да бъдат закрепени и са лесни за инсталиране

Найлонов материал, достатъчно мек и издръжлив за подкрепа на тежки култури и лесен за боравене с растения.

Идеален за увивни растения, увивни зеленчуци, плодове и цветя, като луфа, лоза, орлови нокти, ипомея, краставица лоза и др.

Спецификация:

Материал: найлон

Размер: 1,8 х 1,8 м/70,87 х 70,87 инча

Опаковка:

1 х Мрежа за растенията

Плащането >> 1. Ние приемаме Alipay, West Union, TT и всички основни кредитни карти чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни след поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след пускането на поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.

Доставка >> 1. Поръчка ще бъде доставена в рамките на 4 работни дни след пълното заплащане.

2. Ние изпращаме само потвърден адрес на поръчка, моля, уверете се, че адресът на вашата поръчка съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

4. Ако не сте получили своята пратка на време, моля, свържете се с нас преди откриването на спора, ние ще проверим проблема и ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа.

Гаранция >> 1. 6 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).

2. Дефектните стоки трябва да бъдат върнати в рамките на гаранционния срок, вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни кажете номера на вашата поръчка.

Рекламации и връщане >> 1. Ако продуктът е повреден, купувачът трябва да се свърже с нас преди връщането на стоките.

2. Ако купувачът не искал да върнете стоката, ние да произведем пълно или частично връщане в зависимост от подробности ситуация.

Обратна връзка >> Ние правим всичко възможно, така че нашите клиенти са доволни от пазаруването.Моля, свържете се с нас, за да реши всяка вашия проблем, преди да напуснат ни неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да ви предоставим решение възможно най-скоро.

Тагове: плакат good лози pop, топ 10 на лозя, начини на градински инструменти, инструменти за външна употреба edc gear, x градински инструменти, флора градински инструменти, градински инструменти kia, модерен градински инструменти, пижама с лози, градински инструменти koham.
Номер на модела Градинска Пергола
Тема растение
Произход Континентален Китай
Материал Други

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Led Вятърни Светлини Рамадан Украса за Дома Светлини Маслена Лампа Украшение Рамадан Карим Подаръци Ейд Ал Адха декор

Характеристика: моля, обърнете внимание: други аксесоари в комплекта не са включени. 100% абсолютно новото качество на led лампа рамадан мюсюлмански фенер лампа декорации и аксесоари за партита рамадан нощно
5.65лв. 9.43лв.