5 /10шт Опашка Гумени Еластични Ленти За Коса С Куки За Жени на Дъвка, Куки, Аксесоари За Коса Вратовръзки Инструменти За Полагане на Притежателя Бънджи Лента

Оценка
0
0 Коментари

9.12лв.
Брой:

Добре дошли в нашия магазин, уважаеми купувачи, когато направите поръчка, ние ще го доставим възможно най-скоро, ако той е в продажба.Когато пратката е изпратена, моля, бъдете търпеливи.Ако по време на получаване на почти е изтекло, можете да се свържете с мен и ще продлим това време.

Когато получите пратката, ако стока се сблъскате с някакви проблеми или не сте доволни от продукт, моля, свържете се с мен за първи път, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

Моля, не отваряйте спор веднага, това е много важно!!Повярвайте ни, ние можем да направим за вас всичко е възможно!

Ако са доволни от продукта, можете да ни оставят положителен отзив и ни постави 5 звезди!!Това ободрява ни и е важно за нас!

1. Дали всички снимки са истински?

Отговорът е ДА.Всички снимки направени от природата, но може би има някои цветови нюанси от монитори.

2. Какво ще кажете за връщане/ замяна?

a. Ако не ви харесват стоките, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на поръчката, ако стоките са на ваше разположение повече от 4 дни, те се считат за използвани, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

б. Ако има някакви проблеми, моля, първо се свържете с нас.Купувачът трябва да ни предостави снимки на дефекти, ние ще го проверим.

c. Стоки трябва да бъде в първоначалното състояние и опаковани с всички компоненти и аксесоари в комплект, или можете да изберете замени.

d. Возвратная доставка трябва да бъде платена от купувача.

3. Ако аз закажу това е, когато вие изпратите моите поръчки?

Един Мой приятел, ние ще ви изпратим вашите поръчки в рамките на 48 часа в рамките на работния ден.(Някои модели се продават добре, ги няма в наличност, те ще бъдат изпратени след 7 дни)

4. Ако правя повече поръчки, можете ли да ми предостави отстъпки?Как да стане това?

Да, приятелю.Ако имате повече поръчки, можете първо да направите поръчка, да ми кажете, а след това аз ще ви дам с отстъпка и ще се промени цена за своите поръчки.

5. Можете ли да подкрепите дропшиппинг?Как да стане това?

Да, ние подкрепяме дропшиппинг, моят приятел.Когато направите поръчка, вие ще можете да посочите адресите на своите клиенти и да ми даде съобщение "Директна доставка", ние ще го доставим възможно най-скоро.

Тагове: Аксесоари за Коса, Лента за глава, еластични ленти за коса от каучук, бънджи за коса с куки, превръзка На главата за момичета.
Търговска марка AUSO
Материал Ацетат
Тип Ластични Ленти За Коса
Дата на издаване Лято 2021 г.
Применимая Сцена Ежедневни обувки
Пол Жени
Приложимо сезон Четири сезона
Произход Континентален Китай
Характеристика Украса
Номер на модела BZRG
Отдел име Възрастен
Стил Модни модели
Тип дизайн Твърд
Тип елемент Прическа

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Луксозна Марка 2019, Женски Кожена Каишка Ширина 2,3 см, Брендовый Деним Колан, Лесен Ретро-Модел, Обтегач, Тънък Кожен Колан Bg-1337

Луксозна марка 2019, женски кожена каишка ширина 2,3 см, брендовый деним колан, лесен ретро-модел, обтегач, тънък кожен колан bg-1337 име на продукта луксозна марка 2019, женски кожена каишка ширина 2,3 см, брендовый деним
33.05лв. 39.82лв.