Висококачествена Играчка-възглавница за кучета Shiba-Ин, Украса за Ключодържатели, Окачване, Плюшено мече Ключодържател, Очарователна Декоративна

Оценка
0
0 Коментари

5.08лв. 10.15лв.
Брой:

Висококачествена Играчка-възглавница за кучета Shiba-Ин, Украса за Ключодържатели, Окачване, Плюшено мече Ключодържател, Очарователна Декоративна

Технически характеристики:

Можете да използвате тази окачване-ключодържател за кучета Shiba-ин в продължение на дълго време, защото тя е устойчива на петна и не избледнява.С помощта на вашите ключове могат да бъдат на разположение на другите потребители.

Тази окачване-ключодържател за кучета Shiba-ин очарователна и забавна, че може да направи вашия телефон, ключовете за колата или в чантата си по-персонализираните и привлекателни.

Изработени от полипропилен памук и плюш, тази играчка плюшен верижка за ключове экологична и трайна употреба.Хубава висулка идва с издръжлив метален пръстен, които лесно се свързва и побира множество ключове.

Височина на тази една плюшена играчка на веригата за ключове е 12 виж

Тази играчка плюшен верижка за ключове - добър избор за подарък на на вашите приятели или на децата като изненада.Той е подходящ за всички видове торбички.

Име на стоката: играчка Плюшен Ключодържател

Характеристики: Защита от падане, Многофункционален, лесен и Забавен

Подробности размер:

Височина: 12 см/4,72 инча (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пакетът включва:

1 х Играчка Плюшен Ключодържател

Тема Животни и Природа
Произход Континентален Китай
Сертифициране 3C
Попълване на Полипропилен Памук
Височина 11 см-30 см
Препоръчителна възраст 12+y

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

симулация модел горлицы от пяна и кожа кафява птица подарък от около 25 см 1803

Описание: размерът е около 25 см детайли за доставка: ние ги транспортира по начин, който сте избрали, възможно най-скоро.ако не сте получили продукт в определеното време, моля, свържете се с нас, ние ще проверим
54.01лв. 103.89лв.