Безжична има бебе монитор, 3,5-инчов LCD дисплей, Детска Камера за нощно виждане, Двупосочна Аудио, Датчик за температура, ЕКО-Режим, Колыбельные

Оценка
0
0 Коментари

154.91лв. 221.28лв.
Брой:

modname=редактор

Следи бебето

Той се състои от камера (TX) и на дисплея (RX).Изображения и звук се предават в реално време с помощта на цифрови и аналогови сигнали между две апарати; Прехвърляне на данни се извършва в стаята на бебето, майката с помощта на RX може да се чуе изображение на оригиналния звук, който се опитва да създаде дете, и едновременно с това можете да използвате видео телефон; Wi-Fi интернет, не се изисква, щепсела и да играе, ниска консумация на енергия 24 часа в денонощието, на излъчването на по-малко от една десет от мобилен телефон, моля, бъдете сигурни в употреба.

Следи бебето

Тази уникална следи бебето е с дисплей с висока резолюция, 2-кратно увеличение, пълно покритие.3,5-инчов екран ви позволява да видите чакащи носители в реално време при влизане в системата.

Голяма предаване на разстояние

Видеомонитор има обхват на предаване до 960 метра, безопасен и без радиация, стабилен сигнал, висока проникающую способност, липса на закъснения и отличен прием на картината и звука на детето.

Наблюдение в реално време

За бебето може да е постоянно следят в динамика, и следи бебето ще стане малък помощник в грижите за малко дете.

Двупосочен разговор

Реална пренос на звука, чувствителен микрофон с микрофонным звукоснимателем, майката може да успокои детето си, не бяга назад.

Батерията е с капацитет 950 mah

в независим дисплея има батерия с капацитет 950 mah, който е подходящ за употреба с панели или сменяеми устройства.В комплекта на камерата не се включва батерията, тя работи само от родителски блок.

Ин ВИТРО

Интелигентен и енергоспестяващ режим, еквивалентен на ГЛАС

Дистанционно наблюдение на 360 °

Следи бебето може свободно да се върти на 360 градуса, я толкова лесно да се инсталира на стена или на друго място, за да се през целия ден да се следи за състоянието на вашето дете.

Контрол на стайна температура

Мониторинг на температурата в стаята на бебето в реално време с напомняне за висока и ниска температура.

Вградени колыбельные

така че успокойте детето си, играейки колыбельные.

Интелигентна нощно виждане

Вграден диод 940, невидима светлина, не ще привлече вниманието на детето и ще осигури здраве точка на детето.

Усъвършенствана функция четырехъядерной камери

Следи бебето може да съдържа до четири камери.Можете да използвате допълнителни камери в различни стаи, за да се спестят време и едновременно да се грижи за своето второ дете, възрастен човек, домашни любимци и други близки на вас хора.

Тип на свързване Безжична връзка
Тип на дисплея Цвят
Произход Континентален Китай
Захранващ Адаптер Штепсельная вилица ЕС
Силата на Акумулаторна батерия
Тип Видео и Аудио
Резолюция на видео 480ТВЛ
Търговска марка Весматиты
Тип на обектива CMOS
Инфрачервен ДА

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Дистанционно Управление на гаражни врати За PRASTEL TC4E MPSTP2E Предавател Команди за Отваряне на Врата 433,92 Mhz Подвижна Код

433,92 mhz прокатный код за гаражно дистанционно управление за отвора на предавателя prastel tc4e prastel mpstp2e отварачка за врата съвместим с: съвместим с: прастель tc4e прастель mpstp2e възможности честота на предавателя:
12.46лв. 20.78лв.

Индикатор лампа Светкавица Сигналната Лампа на Сигнала на Светофара Led Лампа Стробоскопическая

Брошура за безопасност 1. от съображения за сигурност, моля, прочетете внимателно ръководството на потребителя преди началото на експлоатация; 2. моля, уверете се, че захранването е изключено преди да свържете
13.85лв. 27.70лв.

Аксесоари за радиостанции от 2 теми черно: 1 бр UT-106UV BNC Двухдиапазонная U + УКВ антена за ICOM YAESU Kenwood BAOFENG Radio и 1 бр 3,5 мм САЩ

Аксесоари за радиостанции от 2 теми черно: 1 бр антена и 1 бр 3,5 мм usb-кабел за програмиране. модел: ut-106uv конектор: bnc честота: 144/430 mhz (uhf + укв) печалба: 3,0 db / 2,15 db; импеданс: 50 ома цвят: черен антена: материал:
23.03лв. 29.54лв.