Наденица Плюшен Играчка Танцуващата Cartoony Герой Наденица Човек Миниатюрни Фигурки Куклена Къща За Кукли Мультяшная Кукла За Домашния Офис

Оценка
0
0 Коментари

7.61лв. 10.88лв.
Брой:

Описание:

Плюшен играчка-наденица се състои от полипропиленови памук и кратък плюш, който е надежден за използване.Мека и удобна, мека на допир, отлична еластичност.Фигурки на кукли, създадени на базата на популярните колбаси, живи и интересни, които не само са уникални, но и носят щастие.

Спецификация:

Заглавие: Плюшен играчка с Наденица

Материал: полипропилен памук

Размер: около 40*10*5 см/15.75*3.74*1.97 в

Опаковъчен лист:

1 * Плюшен играчка с наденица

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Интересни танцови пози】 Вдъхновен от популярния човек-наденица, фигурки на кукли са живи и интересни танцови пози, които не само са уникални, но и носят радост.

2. 【Здрав материал】 Изработени от полипропилен памук и кратък плюшени, танцуваща играчка плюшен сигурна в употреба, мека и удобна, мека на допир и отлична еластичност.

3. 【Комфортно и спокойно】 Висококачествен интериор Sausage Man Plush е много удобен и може да поддържа и поддържа всяко положение за почивка около вас.Можете също така да искате да ги вземете с вас на интересни занимания на открито

4. 【Обхват】 Можете да използвате плюшевую колбасную парти като възглавница за сън, офис възглавници, плюшени играчки и аксесоари за дома, поставени в офиса, хола, спалнята или кола.

5. 【Весел изненада】 Фигурки на кукли може да даде на децата си като подаръци за партита, украси за партита, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, пълнители за отглеждане, тематични аксесоари за партита или друг идеален подарък за деца като празничен подарък.

Препоръчителна възраст 12+y
Произход Континентален Китай
Сертифициране УИИИ
Тема Герой телевизия и кино
Материал Памук
Попълване на Полипропилен Памук

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

сладък плюшен постоянна играчка за кучета с високо качество Бернская планинско куче кукла Около 22x20 см Подарък За Рожден Ден

Добре дошли в нашия магазин, има много модни плюшени играчки в подарък, благодаря ви, че сте посетили нашия магазин. размер на стоката около 22x20 см, една подробност.ако ви харесват други размери или други играчки,
67.29лв. 126.97лв.