Невидима Родословна За Отслабване На Лицето, Ленти За Премахване На Бръчки, Ленти За Стягане На Лице, Щипки За Коса, Бръчки, Торбички Под Очите, Инструменти За Лифтинг На Лицето

Оценка
0
0 Коментари

1.77лв. 3.42лв.
Брой:

Невидима Родословна За Отслабване На Лицето, Ленти За Премахване На Бръчки, Ленти За Стягане На Лице, Щипки За Коса, Бръчки, Торбички Под Очите, Инструменти За Лифтинг На Лицето

Основни моменти: 1. Отлична лифтинг: колан за стягане на лицето е предназначен за моментално стягане на увисването на кожата в областта на лицето.Той може да утончить лицето и утончить брадичката, създаване на V-образна форма на лицето.

Могат да се използват както за мъже, така и за жени.

2. Удобен материал: Колан за стягане на лицето е изработен от высокоэластичной тъкан, която е здрав и може да се използва многократно.Той е приятен за кожата и мягок, притежава отлична пластичност и свойства, възстановява еластичността.

3. Невидим прашка: Нашите продукти се предлагат в три цвята: черен, кафяв и оттенке на кожата, които могат да бъдат идеално се адаптира към цвета на косата.В същото време ефектът на лифтинг повече от очевидна.

4. Как да използвате: Задръжте скоби от двете страни на кифлички и регулиране на ъгъла на наклона.След това дръпнете кожата назад, докато не намерите перфектната дължина.След няколко секунди вие ще можете да закачите заколку на своите идеални косата си и излезе на улицата.

5、 Подходящ за всеки Ocn: колан за стягане на лице може да се използва за сватби, работа, партита, подреждане, фотография и т.н. Той е лесен за употреба, а ефектът на лифтинг на лицето се запазва в продължение на целия ден.

Описание:

Ленти за стягане на лицето често са подходящи за специални поводи, като помага да се предостави на лицето стройность, еластичност и красота.

Характеристики:

1. Колан за стягане на лицето е предназначен за моментално стягане на увисването на кожата в областта на лицето.Той може да утончить лицето и утончить брадичката, създаване на V-образна форма на лицето.

2. Колан за стягане на лицето е изработен от высокоэластичной тъкан, която е здрав и може да се използва многократно.

3. Нашите продукти се предлагат в три цвята: черен, кафяв и оттенке на кожата, които могат да бъдат идеално се адаптира към цвета на косата.

Технически характеристики:

Материал: Еластична, въже

Тегло на продукта: 7 грама

Размери на продукта:

Може да се разтягат до 27 см

Минимум 16 см

Широчина-1 см струни

Опаковъчен лист:

1 * Превръзка от неопрен за лифтинг на лицето

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Тагове: давност на преобразуване, седнала статуя в стил деко, статуята на спящия дракон, сладък гащеризон в девчачьем стил, калъф за кола от естествена кожа за очите, сигналната лампа ds5, оттегляне на слънчеви очила, масажор за лице за отслабване, статуты бронзови, анти - тънък за отслабване.
Произход Континентален Китай
Източник на захранване Няма
Брой парчета Една единица за измерване на
Размер 1.5mm
Търговска марка NoEnName_Null Няма име

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

20 бр/лот, Козметичен Пластмасов Спрей за пътуване, Флакон-спрей за Духове, Множество Малка Лейка Maquillaje 75 мл

20 бр/лот, козметичен пластмасов спрей за пътуване, флакон-спрей за духове, множество малка лейка maquillaje 75 мл име: пътен комплект с бутилки материал: висококачествен домашни любимци обем и размер: 75 мл използван: субупаковка
46.15лв.