Две Части Шампанско Булката Пижами, Халати Чиста Коприна, Дантела По Поръчка С Дълги Ръкави Дреха На Жената, Шикозни Рокли Пижами

Оценка
0
0 Коментари

194.27лв. 228.55лв.
Брой:

Бележки:

1. ако изберете рокля с ръкави, моля, свържете се с нас, ние се нуждаем и от друг размер, пройма =, рамо до рамо =, дължина на ръката на =.Подмишница= (инча или см)

2. Рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Търговията се провеждат само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, по-добре да се обърне тялото си.

4. Рокля може да бъде изработено по индивидуален размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, който ще се вдигне за вас измервания, като внимателно следвате Инструкциите по индивидуални стандарти, преди да си купите рокля онлайн.

5.No готови за всяка рокля.Всички рокли трябва да се шият по поръчка!Целият процес на производство на поръчка (от датата на получаване на плащането и измерване) ще отнеме 8-15 работни дни (с изключение на спешни поръчки).

6. Преди пускането на поръчката, моля, прочетете внимателно всички наши обяви, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Инструкция по размер

Това може да ви помогне по-добре да разберете размера.

Продуктът може да бъде произведен по поръчка, цената е същата!!!

Подробна информация за продукта

Как да се измери

Политика за Възстановяване и връщане на парични средства

1. Преди доставка на стоката ние ще проверим размер и ще потвърдим, че продуктът е идеален.Но когато получите стоката, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни, без никакво колебание.

2. Ние приемаме връщане, но, моля ви, не унищожавайте стока, в противен случай ние не можем да приеме декларация, надявам се, разбирате, благодаря!

3. Ние ценим вашето търпение и разбиране.Освен това, ние правим всичко възможно, за да ви помогне, и, моля, свържете се директно с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете спор.Ние сме много щастливи да реши всички проблеми.

4, Ако не сте доволни от това и това е нашата причина, ние можем да ви помогнем да прилагат обезщетение за връщане, но ако това е причината, за нас е много жалко, че не можем да плати за това.Още веднъж благодаря за разбирането.

УВЕДОМЛЕНИЕ

1. За да изберете правилния размер и цвят, моля свържете се с нас преди да поръчате, ако имате някакви въпроси.

2. За да се направи индивидуален размер, ако имате някакви специални изисквания по отношение на продукта и искате да го направите поръчка, това е нормално за нас, свържете се директно с нас.

3. Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които виждате.Моля, разберете.

4. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

Тагове: рокля цвят шампанско боди, коралови рокли на шаферките за жени, рокля - риза macy, hoody жените от тюл, халат тра, рокли bsk, препродажба рокли за шаферките, несигурни панталони, мъжки рокля на шаферка, халат шаферките праскова.
Линия на талията Природни фактори
Тип тъкани Тюл
Дължина на роклята Дължина на пода
Произход Континентален Китай
Модерен Елемент прост
Отвор на вратата V-Образно деколте
Силует А-ЛИНИЯ
Тип елемент Рокли За Шаферките
Вграден сутиен No
Дължина ръкав (см) Пълен
Възрастова група Възрастен
Търговска марка NCDIMS
Реалните изображения ДА

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2019 нова луксозна сватбена рокля с кристали, Талия, печат, колан на булката, ръчен шев, бижу с диаманти, Аксесоари за Булката, търговия на Едро

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************** ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************** **************************************************************************************************************************************************************************************************************************
31.39лв. 36.92лв.

Плиссированное Рокля За Специални Случаи За Момичета, Вечерни Рокли За Рожден Ден, Празнични Рокли

Плиссированное вечерна рокля за момичета направи поръчка, може да бъде направено с промени предлага персонално обслужване и реплика време шивашки: 2--3 седмици транзитно време: 1 --2 седмици
164.83лв. 235.48лв.

Елегантна Къса Вечерна Рокля От Черен Тюл С Дълъг Ръкав с Цип Отзад, Разтеглив Сатенени Вечерни Рокли Abendkleid за Жени

Добре дошли в нашия магазин, елегантна къса вечерна рокля от черен тюл с дълъг ръкав с цип отзад, разтеглив сатенени вечерни рокли abendkleid за жени времето за обработка нашето време за обработка е около 3 ~ 5 работни
181.98лв. 1 516.52лв.

Бяла Сватбена Долната Пола Плюс Размера На Бална Рокля Сватбена Рокля, Аксесоари Долната Пола 2023

Пакетът включва 1 х долната пола (изберете своя цвят) информация за доставката за международни поръчки, моля, имайте в предвид, че не можем да гарантираме точната дата на доставката.това може да варира в зависимост
12.27лв. 14.42лв.