Ретро Пеперуда Гоблен Стенен INS Стенен Декор Ретро Гоблен Кошмарен Индийски Гоблени Домашната Спалня Наметала Одеяло

Оценка
0
0 Коментари

14.98лв. 27.25лв.
Брой:

Описание

Име на продукта: Модерен гоблен Материал: 100% полиестер Стил: Размера на четката: 4 размер, като можете да избирате.Употреба: Гоблен, плажни кърпи, постелки за пикник, воал, чанта за дивани, покривки за маси, стенно изкуство, одеала, постелки за йога и тавани.

УВЕДОМЛЕНИЕ

1. Благодарение на ръчно крою и ръчно шиене е позволено размер на повече или по-малко от 2%. 2. Има малка разлика между изображението и реалния стока, причинени от яркостта на светлината 3. Гоблен може да се пере в машина с препарат за почистване на средни по размер и се изсушава на въздуха, Ние можем да предложим директна доставка, търговия на едро и по поръчка, заповядайте, моля, свържете се с нас.

Съвети: Продуктът може да има няколко гънки, защото от транспортиране, се препоръчва прогладить го желязо след ръчно пране.

Въпрос: Мога ли да дропшиппинг от вас?

О: Предимства на дропшиппинга от нас: Дропшиппинг, като шеф, другите ни оставят.

1. Ние сме надежден производител с бързото обслужване, качествени продукти и конкурентни цени; много е вероятно, че ще печелите пари.

2. Ние предлагаме безопасна дропшиппинг и ще ви изпрати на стоката без фактури, рекламни материали или друга информация.

3. Ние предлагаме индивидуални настройки и ексклузивно обслужване на продукти за вас, по-добре да се подобри и да защитят своя бизнес.Там няма MOQ.

4. Ние можем да изпълним поръчка чрез CSV или XLS файл.

5. Достигайки определено количество на поръчки за доставка, ние ви предлагаме безплатна резервация.

Ако ви трябват снимки без воден знак, можете да ги изтеглите от страницата с описанието на продукта.Ако нямате подходящи снимки, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние много се радваме да помогнем и искаме да изградим с вас трайно бизнес партньорство.

Въпрос: Мога ли да получите по-голяма отстъпка?

Отговор: Благодаря ви за проявения интерес към нашите продукти.В нашия магазин има отстъпки и купони за фиксирана сума, можете да се възползвате от тях, ако спазите условията.Ние не може да предложи повече намаления, тъй като нашата посочената цена е внимателно да се изчисли и вече оставя ограничена печалба, надявам се, че разбирате.

Въпрос: Мога ли да конфигурирате продукта?

Отговор: Ние можем да персонализирате дизайна и размера за повечето стоки за домашен текстил в нашия магазин.В това число: Чаршаф, калъфка за възглавница, възглавница, гоблени, одеало, плажна кърпа, калъф за възглавници и т.н.

Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за повече информация.

Въпрос: Защо руските клиенти е необходимо да се попълни данните?

Отговор: При поръчка местната митническо в Русия ще изисква да предоставят на вашите паспортни данни.Моля, бъдете сигурни, че вашата информация никога няма да бъде разкривана на трети страни, и за вас е безопасно да предоставят информация на www.oberstadt.eu.

Тагове: ретро гоблен с пеперуди, гоблен с пеперуда мечти, рамка ретро пеперуда, мода ретро пеперуда, одеяло с клетка за пеперудата, амазонское одеяло с пеперуди, виолетовият одеяло с пеперуди, ретро пеперуда, естетичен гоблен с пеперуди, звездичка пеперуда гоблен.
Продажба На Килими Търговия на едро и Директна Доставка
Произход Континентален Китай
Форма Правоъгълник
Модел Пишеща машина
Техника В свободна форма
Стил Жаккардовый
Дизайн Цвете, тропическо растение
Вид почистване Ръчно пране
Номер на модела стенен гоблен
Тип дизайн растение
Материал 100% Polyester
Търговска марка Искам Те

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Коледен Пъстър Гоблен Коледа Дядо Коледа, Елен, Елха и Камина

Скъпи приятели, радвам се да се запознаем с вас от нашия магазин :-) ние сме фабричным производителя, всеки гоблен може да бъде конфигуриран по поръчка.ние също така предлагаме всички видове гоблени, които харесвате,
29.06лв. 44.04лв.

Италиански държавата 1834 50 Байокки - копия на монети Григорий XVI

Доставка 1. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим плащането. 2. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим
4.43лв. 7.38лв.

Търгове ще старинни метални значки, брошами по поръчка, персонализирани бизнес иконата за парти

Размери на продукта всякакъв размер, като потребителски суровини желязо, мед, месинг, цинк, сплави, неръждаема стомана и т.н. дизайн безплатен дизайн и безплатна произведения на изкуството техника твърда / мека
2.31лв.

50 г Галванични Цветни Минерали, Кристали Клъстер Кварц Лечебен, Рейки

Името на поцинковани цветни кристали, минерали, лечебен кварц клъстер, рейки материал crystal тегло около 50 г дължина /мм ширина /мм височина /mm плащане * плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни
16.41лв. 18.24лв.

1бр Уникален Аквариум Украшение Машина от Съоръжения Пейзаж Аквариум Декор Барел Подслон Занаяти Не Избледнява

Описание: декор на аквариум machine gear ще се превърне в чудесно допълнение към много аквариуму, създава усещане за естествена околна среда. изработен е от полимер материал, нетоксичен, безопасен за използване,
13.89лв. 25.74лв.

Жени за лацкана " Бриенна от Тарта "

Материал: мед размер на около 30 мм ластик отзад съединител
3.70лв. 9.01лв.

1 Комплект Порцеланови Десет Съдии Монета Сребърен Долар Спомен За Декорация На Дома Подаръци Безплатна Доставка

Материал: сплав вътре с посеребренным покритие обяснете: тема: статуя, с фина обработка, с уникален стил, много добре, и благослови тебе, мир и късмет. функция: може да се използва като декорация на дома.това
49.38лв. 71.55лв.

8 ~ 9 cm Естествен Ахат Друзи Жеода Сърцето Любов Джобен Полиран Камък, Лечебен камък

Спецификация: тип: дърворезба материал: ахат основен цвят: различен размер: приблизително 80 ~ 90 mm осъществяване списък: 1 бр. купувачът ще получи подобен продукт, като на снимката.това е естествен продукт,
44.36лв. 49.28лв.