2 бр. Килим За Весели Коледно Парти, Джудже, Подложка За Пода В Хола, Изтривалка За Врата В Спалнята, Декорация на Дома, Баня, Нескользящий Килим

Оценка
1.00
0 Коментари

25.34лв. 42.22лв.
Брой:

Описание: Материал: полиестер Форма: правоъгълна Възглавница: 60 cm x 40 cm x 0,7 см Област на приложение: коридор; вход; врата; на открито; всекидневна; вестибюл; кухня.

Продуктови характеристики:

[очарователен дизайн]: серия килими с принтом happy Christmas за помещения може да бъде безпроблемно интегриран в всяко съществуващото украса, която не само изглежда красиво и модерно, но и създават топла и приятна атмосфера..Повърхност е покрита с шарки в различни цветове, които веднага стават цветя.

Подходящ размер и интересен модел: 60 см/23,6 "L x 40 см/15,7 "W, изключително подходяща за външна врата или вход.Лесно разкрасяване на сайта си.Красиви цветове създават смело и очарователно модно изявление, както и да се радвате на този атрактивен модерен килим.

Здрава и сигурна: нескользящая облегалка осигурява устойчивост на възглавници на земята.Независимо от това, когато той се използва, тя може ефективно да се избегне подхлъзване.Лесен за почистване и миене в машина.Изработен е от полиестер, фланела и пластмасова долна част.Безопасни материали гарантират, че членовете на семейството да се чувстват комфортно, да не се плъзгат, не изчезват, не отваливаются, абсорбират вода, изключително здрав и издръжлив.

Украсете дома си навсякъде в ежедневието: подходящ за вътрешна и външна употреба, лесно се инсталира на пода в хола, спалнята, банята, кухнята, спалнята, градината, гаража, антрето, коридора, антре, детска, офис, ресторант и хотел.

[богат на функции ежедневието]: много подходящ за семейства, деца и домашни любимци.Можете да ги сложи в хола / спалнята, седна, качи се на детето, подложка за домашни любимци, детски игри, женски йога, полезно за четене, да си тръгнеш от дома си и дори да ги използвате като възглавница за багажник на кола.

Чудесен подарък - тези половики може да се превърне в чудесно допълнение към всеки дом.Това е наистина чудесен и лесен килима за вътрешна и външна употреба.Това ще бъде един от най-добрите подаръци за всеки празник.

Съдържа:

1 бр. Коледни одеяло

Използването на Начало, Баня
Характеристика Противоскользящий
Материал 100% Polyester
Номер на модела E0602VK1208
Тип дизайн С щампи
Стил пране Ръчна Пране
Техника Тъкани
Произход Континентален Китай
Дизайн Коледа
Възрастова група Деца

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Ръчно Изработени Килими За Спални Килими Квадратен Килим Килим Обюссон Вълнени Килими Crochet

Моля, кликнете върху линка със списък на стоките, избрани по размер на килими aubusson | | | > чист вълнен килим, ръчно изработени дворец 305 см x 430 см 10'x 14,1' бежово голям мат червен gc88aubysa997 традиционната употреба
6 510.31лв.

килими savonnerie килими 90 линии ръчно плетени Palace ecbdsav 010

Моля, обърнете внимание, че килима не е идеално хоризонтален, когато бяха направени тези снимки.криви линии на килима - това не е дефект, а само резултат на линии, гънки на килима се дължи на факта, че той не е бил
11 228.84лв.

Елипса Мека Изкуствена Кожа Овча Кожа Стол Постелки За Спални Под Обрасъл С Копринена Плюшено Килим Розово Нощни Мат

Директна продажба с фабрика австралийски имитационный вълнен килим овални плюшени килими дневна спалня прикроватное одеяло еркерен прозорец килими по поръчка цвят: бяло, розово, черно, червено, сиво, червено
21.88лв. 34.72лв.

Прозорец Луната Гоблен Стенен Кошмарен Килим Рисувани Стенни Стенен Интериор На Спалнята

Прозорец луната гоблен стенен кошмарен килим рисувани стенни стенен интериор на спалнята описание на продукта: уникално: дигитален печат. * размер: 150x100 см; 150x130 см; 150x150 см; 200x150 см; 230x150 см * директна доставка:
37.41лв. 51.95лв.