700 мл Кавайная Шише-Термос с Вода За Деца с Голям Капацитет, Скъпа Мультяшная Чаша С 3D Кукли, Преносими Сламени Чаша От Неръждаема Стомана 316

Оценка
0
0 Коментари

33.45лв.
Брой:

Прекрасна Бутилка За Вода От Неръждаема Стомана Със Слама Описание:

Термос за вода с откидывающимся чучур и соломенным питьевым механизъм позволява лесно да поддържате влажна дори в движение!

Флип-надолу покриване предоставя възможност пие сам и е идеален за вашата упорита живота на пътя!ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ ВОДА и бъдете здрави!

Нашата е много голяма чаша с обем 700 мл осигурява дълготрайна хидратация и е идеален за деня и нощта и за всякакви нужди!Вземи си днес и се насладете на пресни, по-студени и освежаващи напитки през целия ден.

Характеристики:

Обем: 700 мл

Размер: Височина около 18 см/7,08 инча, ширина около 9 см/3,54 инча

Тегло: около 0,22 кг

Материал: вътрешен и външен 304 вътрешно дъното 316 неръждаема стомана + PP + PC + силикон

Цвят: розов, кафяв, бял, жълт, лилав

Водещи елементи:

1. 【Дизайн каишка за】 Ежедневни скъпа бутилка за вода също идва с трайни преносим каишка на китката си и каишка, което позволява лесно да я нося със себе си навсякъде.

2. 【Екологично чисти материали】 Нашата множество бутилка за вода в термос, изработен от висококачествен екологично чист материал от неръждаема стомана, тази бутилка за вода без мирис; полезно за ежедневно пиене на вода.Лесен, но здрав.

3. 【Фланец дизайн】 Делото изолирана бутилки с вода за деца герметична и герметична.Можете да го отворите с една ръка, че безопасно и удобно.Лесно можете да го поставите на всяко средство, например в автомобили и раници, без да се притеснявате за разклащане и протекании.

4. 【Голям капацитет】 Нашата случайна бутилка обем 700 мл с каишка достатъчно голям, за да поддържа влага през целия ден, без да се налага презареждане на бутилка с вода няколко пъти през деня.

5. 【Прекрасен подарък】 Бутилка за вода от неръждаема стомана с соломинкой се предлагат в различни ярки цветове.Бутилка за хляб - чудесен подарък за вашите близки, които ще им помогнат да останат здрави.Списък:

1 * Термос за вода (с каишка на)

Тип5 Вакуум колба и Термос
Тип2 Сладък cartoony детски термос с чаша
Произход Континентален Китай
Номер на модела Прекрасна Бутилка За Вода От Неръждаема Стомана Със Слама
Тип4 Симпатична детска чаша-термос
Вид на метал Неръждаема Стомана
Материал Неръждаема Стомана
Тип1 Кавайный Термос За Вода сладко
Тип3 Кавайная Бутилка За Вода сладко
Тип Прекрасна Бутилка За Вода От Неръждаема Стомана Със Слама
Поддръжка Директна доставка/продажба на Едро
Търговска марка ЛУНЕН БИФФИ
Вид съдове за пиене Вакуум колба и Термос

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Анти-попадащи акрилни кофа за лед, кофа за шампанско, пластмасова кофа за бира, буре за червено вино, Черно кофа за коктейли

Анти-попадащи акрилни кофа за лед, кофа за шампанско, пластмасова кофа за бира, буре за червено вино, черно кофа за коктейли, цвят: черен / бял спецификация / капацитет: 7000 мл количество: 1 бр./опаковане. опаковка: найлонова
56.55лв. 80.78лв.