Диспенсер за Напитки, Хладилник, Кана За Вода, Хладилник Студена Напитка с Вода Контейнер За Напитки Домашен Хладилник и Чайник Бутилка на Вечер

Оценка
0
0 Коментари

7.80лв. 15.59лв.
Брой:

Водещи елементи:

1. Онструкцията: Този стомна за вода не трябва да се отварят или затварят, като други съдове за напитки.Благодарение на уникалния дизайн на крана може да се освободи водата вътре, като кликнете върху течаща вода.Кранът е снабден с гумен пръстен, което не се запушва, плътно се затваря и не пропуска вода.

2. Висококачествени материали: Този контейнер за напитки, произведени от най-сигурните хранителни PET материал, който по-трайни от тези, които са изработени от обикновените полипропиленови материали, представени на пазара.Той е безопасен за използване, издръжлив и траен, устойчив на невнимание падне и температурни крайности.

3. Висока температурна устойчивост: Този диспенсер за напитки, устойчиви на висока и ниска температура.Неговата устойчивост на топлина в диапазона от -20 °C до 120 °C. може да се излее преварена вода директно в опаковка, без деформации.

4. Контейнер за студени напитки в хладилника: Нашият контейнер за напитки, малка и практична, тя може лесно да се сложи в хладилника, а от двете страни на контейнера има дръжки, които ще ви помогнат лесно да го преместите.Горния капак може да се използва и като тава за съхранение на закуски и плодове.Вашият надежден избор за да спестите място на тезгяха и маса.

5. Многократно използване: Този контейнер, за да се раздадат напитки може да се използва за съхраняване на вода, студено кафе, студен чай с лед, горещ чай, лимонада, краставица вода, плодов напитки, домашни напитки, плодови алкохолни напитки, вино, коктейли, сокове и т.н. С помощта на този контейнер можете също така да добавите билки или подправки за приготвяне на всяка напитка, която искате.

Характеристики: 1.100% чисто нов и високо качество на РЕТ-материал.

2. Може да се съхранява в хладилник, без да заема много място.

3. Голяма шапка, която не изисква въртене, лесно се отваря.

4. Натиснете докоснете, за да се постигне бързо дозиране.

5. Прозрачен дизайн, можете да видите ясно колко напитка е останало вътре.

Технически характеристики:

Материал: PET

Размер: моля, вижте Изображението за повече информация

Опаковъчен лист:

1 * Диспенсер за напитки

Тагове: пластмасова кана детски, скъпа метална кутия, електрическа кана за вода, магазин кана за причастие, диспенсер за вода pi, годишният стомна, аксесоари поставете студен напитка, момче чайник, бельо с кран, водна помпа q50.
Сертифициране CE / EU, CIQ
Характеристика Екологично чист
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай
Вид съдове за пиене Тенджери и Чайници за вода
Номер на модела Стомна С Плодове В Хладка Вода

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

300 мл Цветни Игристая Стъклена бутилка за вода + Мек Силикон

300 мл цветни игристая стъклена бутилка за вода + мек силикон здравейте приятели, моля, изберете цвета, който ви трябва, когато правите поръчка, или ние случайна доставка.
24.94лв. 27.70лв.