15000 бр. празна бутилка Прозрачна 10 мл Течна Игла Бутилки Пластмасови Бутилки Със Защита От Деца Капачка С Дълъг Тънък Фитил бутилки-пипети

Оценка
0
0 Коментари

4 294.03лв.
Брой:

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО / ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Ние може да произвежда бутилка-за вливане на различни размери и цветове по желание на клиента.Ако имате изисквания, моля свържете се с мен.

Квалификация и сертификати 1) С квалифицирана сертифициране по ISO 9000 и международния стандарт ISO9001: 2000 2) Нашите бутилки с химикали дезинфекцирани с помощта на стерилизация EO. 3) Бутилки, размерът на която надхвърля 100 мл, могат да бъдат материал за предотвратяване на корозия

1) --- Ако искате да си купите други количества от този модел, моля, свържете се с нас за цена. 2) --- Ако не изберете начина на доставка на вашата почтена страна, моля, не забравяйте да ни остави съобщение за оферта.

PET бутилка с обем от 10 мл с бял капак.Ако имате нужда от друг цвят кепета, моля, оставете ни съобщение с цвят на капсули.Благодарим ви.

Сертификат LFGB

Ние сме компания Guangzhou KaYu Packing Products Co., Ltd.is производител на флакона-медицина пипети с добре оборудван изпитателен оборудване и мощната техническа база.

Благодарение на широк асортимент, добро качество, разумни цени и стилен дизайн, нашите продукти са широко използвани в областта на опаковката и други индустрии.

Нашите продукти са широко признати и се ползват с доверието на потребителите и да отговаря на непрекъснато променящите се икономически и социални потребности.

Нашият успех зависи от вашето удовлетворение, затова вашето мнение е много важно за нас, ние ще бъдем много благодарни, ако можете да ни оставят положителен отзив, много ви благодаря!!

100% положителни отзиви за качеството от страна на клиентите.

Тагове: за многократна употреба флакон 10 мл, силиконовата бутилка от 10 мл, дървена игла е дълга, дългата игла сладък, дългата игла дамски, бутилка pet 10 мл, пластмасова бутилка обем 10 мл, бутилка от PVC 10 мл, дълга сребърна игла, цветна бутилка обем 10 мл.
Място на произход Guangzhou Китай (континентален)
Търговска марка Краен
бутилка PET (Прозрачен)
Съдържа Бутилки, Шапки, Краен
съвет Пластмасов Краен
Вид на капака Защитна капачка за деца
Обемът на 10 мл
Минимална поръчка 15000шт.
Размер 10ml
Цвят На Капсули Бял
Номер на модела CR10PET-1
Тип елемент Бутилки за еднократна употреба

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

50X10 мл бяло Мини-Симпатичен Стъклен Флакон с Панти Пластмасов Капак 1/3 унции Стъклена Бутилка 10 cc Liquid Медицина Стъклени Съдове

Стъклени флакони по 10 мл, бутилка за проба, стъклена бутилка за инжекции във флакона за лекарства, козметична опаковка, контейнер, флакон с етерично масло, флакон с эссенцией, флакон с серум, фармацевтични флакони технически
56.42лв. 60.02лв.