Universe/Цветни Зимни Обувки От естествена Кожа, Дамски Дамски Обувки На Висок Ток с Квадратни Пръсти, Висококачествени Модни Дамски Обувки J293

Оценка
0
0 Коментари

340.82лв.
Брой:

Купувачите Се Похвали

Основните видове

Детайли материал

Таблица с размери

Размерите на продукта стандартен US4.0 = CN33 = 215 mm (дължина на galina краката) US4.5 = CN34 = 220 mm (дължина на galina краката) US5.0 = CN35 = 225 mm (дължина на galina краката) US5.5 = CN36 = 230 мм (дължина на galina краката) US6.0 = CN37 = 235 мм (дължина на galina краката) US6.5 = CN38 = 240 mm (дължина на galina краката) US7.0 = CN39 = 245 мм (дължина на galina краката) US7.5 = CN40 = 250 мм (дължина на galina краката) US8.0 = CN41 = 255 мм (дължина на galina краката) US8.5 = CN42 = 260 мм (дължина на galina краката) US9.0 = CN43 = 265 мм (дължина на galina краката)

УВЕДОМЛЕНИЕ

Ние изпращаме CN (китайски) размер.Моля, следвайте таблицата с размери и дължина на краката, за да изберете желания размер.Например, дължината на моя крак е 23,5 см, аз ще избере американски размер 6 = CN размер на 37. Обикновено аз избирам в 1 размер по-голям, защото моят крак е малко широка и дебела.Ако не сте сигурни, моля, оставете ми съобщение, аз ще ви помогнат да изберете подходящ размер.

По-подробни снимки на

Плащане

Режим за доставка

EMS/Поща на Китай регистрирана въздушна поща/www.oberstadt.eu Стандартна доставка.

Моля, обърнете внимание, че

1. Нашият процес на вземане на обувки е лепило.В редки случаи на обувки остава малко лепило.Ние се опитвахме да избегнем, но това не може да се избегне на 100%, моля, имайте в предвид. 2. Малко нишки за обувки - нормално явление.Особено ботуши, това по никакъв начин няма да се отрази на качеството.Ако сте много против, моля, кликнете два пъти помислете, може ли да се вземе това. 3. Таблица с размер - това е стандартен списък на размери, всеки има своя собствена форма на стъпалото, широчина и дължина, тя ще отговарят на един размер от таблицата размери.Но е много трудно да се гарантира, че размерът на кампаниите ви на 100%, трябва да се рискува. 4. Преди и след като направите поръчка, ние винаги ще бъдем много внимателно да проверяват размера за вас.От съображения за сигурност ние изпращаме поръчки само на адрес на доставка, който сте посочили в адреса на вашата поръчка.

Правила за връщане

Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, можете да се свържете с нас в рамките на 3 дни след получаване на стоката и да го върнете в рамките на 7 дни за пълно възстановяване.Стоката трябва да бъде в същото състояние, в което се е да ви бъдат доставени.Моля, обърнете внимание, че цената на доставката не подлежи на връщане.

Валутната политика

Обувки не подлежи на обмен в www.oberstadt.eu.Можете да върнете обувки за пълно връщане на парите, а след това да се направи повторен поръчка.Моля, запознайте се с политиката за връщане.

Коментари

1. Ако имаш и обичаш нашите продукти, ние ще бъдем много благодарни за положителна оценка и ви благодарим за подкрепата. 2. Моля, свържете се с нас, преди да оставят негативна или неутрална съвет, бъдете сигурни, че ние ги решим най-добрия начин.

Тагове: зашеметяващи обувки, ботуши до средата на прасците на платформата, кожени ботуши.
Подкладочный материал Естествена Кожа
Произход Континентален Китай
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Форма На Носа Квадратен Чорап
Хастар - Естествена кожа Свинска Кожа
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре), 8,5 см
Тип на затваряне ЦИП
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Номер на модела J293
С Платформи No
Голенище-Тип естествена кожа Коровья Кожа
Вид на шипове Токчета за копита
Модерен Елемент цип
Тип дизайн Смесени цветове
Височина на багажника ГЛЕЗЕН
Тип натоварване Основни модели
Отдел име Възрастен
Тип елемент Обувки
Сезон Зима
Топ - Естествена кожа Коровья Кожа
Материал на подметката на TPA
Горния материал Естествена Кожа
Материал на вала Естествена Кожа
Цвят Черен / Бял
Търговска марка Вселената

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш