Червени Вечерни Рокли, Дълги Луксозни 2022 с V-образно Деколте, Отворени Рамене, Прерязано от двете Страни, Рокли За Абитуриентски бал, Тюлевое Винтажное Рокля Знаменитост

Оценка
0
0 Коментари

145.90лв. 182.38лв.
Брой:

Моля, вижте повече на рокля

1. Стандартен размер

2. Измерва се сами

Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите налични размери.

Можете да платите онлайн с помощта на кредит, също така можете да изпращате на нашата банкова сметка чрез TT или Western Union.

Ние бихме искали да изберете DHL. UPS.EMS като експресна доставка, ако имате някакви специални изисквания към компанията ofexpress, моля, уведомете ни.

1. Отказ на поръчка

Ние разбираме, че поръчката рокли за вашия специален повод е важно упражнение, и нашата политика за отмяна на резервацията е разработена с оглед на това.Въпреки това, важно е да се отбележи, че нашите рокли са пришити по поръчка, и след началото на процеса на създаване на материалите не може да се използва повторно.Добрата новина е, че след подаване на поръчката все още има време да вземе решение.Моля, запознайте се с нашата политика за анулиране на резервацията по-долу за повече информация.

2. Нашата политика за анулиране на резервацията

- Поръчки, отменени в рамките на 24 часа след потвърждаване на плащане *, ще има право на пълно възстановяване.

- Поръчки, отменени през 1-3 дни след потвърждаване на плащането, ще имат право на частично възстановяване, състояща се от пълната стойност на доставката и 50% от покупната цена на стоката.

- Поръчки, отменени след 3 дни след потвърждаване на плащането, ще имат право на частично възстановяване, състояща се от пълната цена за доставка.

- След като вашата поръчка е било изпратено, той не може повече да бъде отменен.

3. Рекламации за замяна или връщане

Вашето удовлетворение е за нас от първостепенно значение.При пристигане на пратката ви препоръчваме да се провери и да се увери, че роклята е сшито в съответствие със спецификациите на поръчката.Примерьте роклята възможно най-скоро, без да махате етикетите не переделывая и не забърсване му.

Ако върнете или обмениваете рокли и аксесоари, моля, уверете се, че те са в първоначалното им състояние - неношеные, немити, постоянни, здрави, чисти, без кърпичка и косата, с непокътната и прикрепена бирками.

Когато получите стоката, моля, оставете ни своя коментар, за да можем да се направят някои подобрения и осигури най-доброто обслужване.Вашият отзив беше било много полезно.

Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални мнения, бихме искали да решите проблема заедно с помощта на гласово повикване.

Тагове: приталенное червена рокля за бала, римски шаферски рокли, празнични рокли на знаменитости, вечерна рокля NYE, вечерни рокли луксозен бял цвят, официална вечерна рокля знаменитост, рокли за бала дидо, несигурни панталони, луксозно червено дълга рокля, неопределен набор от обеци.
Тип тъкани сатен
Извинение Абитуриентски бал
Отвор на вратата Сладка
Дължина ръкав (см) Кратък
Стил Ръкави Обикновен
Вграден сутиен ДА
Произход Континентален Китай
Ориентиран за възраст Всички възрастови
Тип елемент Рокли За Бала
Тип дизайн Друго
Дължина на роклята Дължина на пода
Търговска марка ХУНФУЮ
Силует А-ЛИНИЯ
Стил прост
Реалните изображения ДА
Влак Няма

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

PEORCHID Изкуствени Бели Розови Рози Сватбен Букет Цветя Ramo De Новия Луксозен Божур Кала Булчински Букет За Булки

Peorchid изкуствени бели розови рози сватбен букет цветя ramo de новия луксозен божур кала булчински букет за булки 1. ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди. 2.
183.14лв. 261.64лв.

iLoveWedding Най-Красивите Тежки Мъниста От Сребрист Тюл на поръчка Русалка Прозрачна Върти Секси Дълги Вечерни Рокли Abiye

Уважаеми клиенти: добре дошли в нашия магазин, ние сме професионален фабрика, булчински и вечерни рокли, разположен в суджоу, най-големия китайски пазар сватбени рокли.нашата компания много години специализирани
350.91лв. 438.64лв.