Креативен Титуляр За Клечки За Зъби Прозрачен Вендинг Машина Кутия За Клечки За Зъби Опаковка За Избор На Клечки За Зъби За Ресторант Контейнер За Клечки За Зъби

Оценка
0
0 Коментари

16.06лв. 32.13лв.
Брой:

Описание:

Държач за клечки за зъби е изработен от прекрасния материал на КОМПЮТЪР, безопасен, устойчив на корозия и неръждаема, здрава и не поддающегося напукване.

Опаковка клечки за зъби има спираловидна конструкция.Когато искате да добавите към него клечка за зъби, тя може лесно да се отварят и затварят.

Малък отвор на держателе за клечки за зъби е подходяща за обриви една клечки за зъби.Просто го обърнете с главата надолу и леко се разклаща.

Подходящ за всекидневни и кухни, ресторанти, барове, интернет-кафе, фирми, хотели, събития на закрито и на открито и така нататък.

Много атрактивен, го може лесно да се постави на масата или в зоната за хранене.Може да се използва като украшение или конкретно предмета в домашни условия.Малки и миниатюрни, лесно се носи с себе си.

Характеристики:

Размер: 10.5*7.5*5.5 см/4.1*2.9*2.1 в

Материал: PC

Списък:

1 * Опаковка клечки за зъби в търговския автомат

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Здрав материал】 Прозрачен държач за клечки за зъби е изработен от материал КОМПЮТЪР, здрав и не е лесно да се носят, многократно използване, е гладък и кръгъл корпус, висок външен вид.

2. 【Конструкция въртяща се дръжка】 Просто завъртете и клечка за зъби да излиза, покриване на този и на притежателя за клечки за зъби може да се сваля за почистване, както и всички остри ръбове са заоблени за сигурност.

3.【Достатъчно капацитет】Въпреки, че тази машина, за да се раздадат клечки за зъби малък по размер, тя има голям капацитет - около 500 броя.Той разполага с голям вход и лесно се зарежда.

4. 【Защита от прах】 Благодарение на проекти обхващат автоматична кутия за клечки за зъби може ефективно да предотврати попадането на влага и прах.В горната част има една малка дупка за извличане на клечки за зъби.

5. 【Широко приложение】 Титуляр за клечки за зъби може да се използва не само у дома, в кухнята, в ресторанта, на бара или кафенето, но и в офиса и като украса.

Тип украса на масата и Аксесоари Поставки За Клечки За Зъби
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Хелоуин Вещица Гърне Котел Г-Н Мъгла Чайник Дим Мъгла Машина За Промяна На Цвета На Вечерни Подпори Украса

Туманообразователь хелоуин е оборудван с 12 светодиода, които да превключвате между различни цветове, което в съчетание с ефекта на мъгла създава зашеметяващ дисплей! използвайте безопасна система за 24 за свързване
40.47лв. 52.54лв.

Преносим Делото Климатик, Защитно покритие Е Идеален За вътрешни Климатици Черен

Добре дошли в нашия магазин. нашите продукти се различава достъпни цени и с добро качество.ние подкрепяме дропшиппинг и продажба на едро.ако искате да работите с нас в продължение на дълго време, моля, свържете
39.86лв. 56.93лв.

Нова Хубава Серия Конфетных Цветове Food Picks Клубничная Пуговица Лък Във Формата На Сърце Bento Декор

Характеристики: оотдти чисто нов и високо качество сладки и забавни варианти на ястия ще станат чудесна украса за децата си или на любим човек. материал от хранително-пластмаса, гладка повърхност, много
1.68лв. 2.44лв.