Цвете Плюмерии Силиконова Форма На Sugarcraft Шоколадова Торта Форма За Печене Скърпвам Инструменти За Украса На Тортата

Оценка
0
0 Коментари

4.54лв. 5.74лв.
Брой:

Инструкции: 1. Измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко се поръсва с царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2. Поставете формата на равна твърда повърхност.Равномерно и плътно тласък паста във форма, не переполняя си. 3.Разточете паста за формата на точилка.Уверете се, че всички зони са пълни, а в основата равно. 4. Изрежете излишната паста краищата на шпатула. 5. Обърнете формата и внимателно нанесете паста върху чиста повърхност.Моля, обърнете внимание: Инструменти, използвани за работа с храни, трябва да се съхраняват отделно от инструментите, използвани с непищевыми материали.

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.

2. Защото причината за изображения, продукт на реалните размери, не е толкова голяма, колкото си мислиш.Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Така че задълбочено разбиране на или преди да купите.

Тагове: силиконова форма за овен, силиконова форма moldi, силиконова форма mermai, риза с плюмерией, звездна форма за сапун, силиконова форма на marti, гамаши плюмерия, гривни от плюмерии, копчета за ръкавели плюмерия, чанта с плюмерией.
Търговска марка фэнъинь
Номер на модела g559
Секси провокативна No
Сертифициране УЕП, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS
Тип Инструменти за Торта
Произход Континентален Китай
Характеристика Екологично чист
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Материал Силикон
Непристойная снимка No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

1 БР САМ Силиконова Форма Помадные Листа Листенца Помадный Торта Силиконова Форма Шоколадова Торта Мухъл

. 1 бр. направи си сам силиконова форма за празни приказки листа листенца помадный торта силиконова форма за шоколадова торта a1050 размер: 8,8*5,7*1 см доставка: 1. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни
2.71лв. 3.47лв.