Сладкарски Форми За Бисквити Кутии За Бисквити Сладкарница Коледна Форма За Печене Инструменти За Украса На Торта, Кухненски Принадлежности Снежен Човек

Оценка
0
0 Коментари

9.22лв.
Брой:

Описание на прес-форми за 3D печат

1. Пластмасова форма за бисквити е изработена от пластмаса PLA, който не е устойчив на висока температура.Моля, не влизайте във фурната.

2. Пластмасова форма за бисквити представлява продукт с 3D печат и малки линии, че няма да се отрази на използване и няма да доведе до проблеми с качеството.

печат на матрицата 3.3 d изглед на висока температура мухъл печат стопява.Готовият продукт ще имате една малка фигура, която се нуждае от ръчно обработката, а в прес-форма ще бъде една малка драскотина.Моля, разберете.

4. Материал PLA е изработен от крахмального материал, предложен от регенеративным растения (царевица).Това биоразлагаемый екологично чиста пластмаса, нетоксичен и безвреден, който може да се използва в хранително-вкусовата промишленост.

5. форма за 3D печат се топи върху тънък тел с използване на суровини PLA и се поставя слой след слой.Линии на печат за всеки един продукт са различни, така че на повърхността на някои плесени ще е грапава или гладка печат.Това е неизбежно в процеса на 3D печат, но по никакъв начин не засяга използването.Ако той е перфектен, моля, купувайте я внимателно.Много ви благодаря .Цвят на продукта червено, розово случайна доставка.

Магазинът приема индивидуални 3D-печат на всички видове графични форми за бисквити

Тенденция за намаляване на износа на качеството

1. Ако имате нужда от помощ с този продукт, моля, изпратете ни съобщение и ние ще се радваме да ви помогнем.

Преди да поръчате

2. Моля, прочетете внимателно описанието на продукта, особено размер.

3. За купувачите от Русия, моля, оставете информация за пълното име, в случай, че пратката ще бъде загубена.

4. Всеки купувач, може да оставите съобщение, за да добавите време, за защита на купувача.

5. Стока е повредена (не изхвърляйте я) или пропущена, моля, изпратете ни снимки, ние ще ви ги изпратим отново или ще ви възстановим парите.

6. При поръчки на едро действа голяма отстъпка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Тагове: златна формочка за бисквити, формочка за бисквити от плексиглас, формочка за "бисквитки" jarron, много жени грижа за лицето, метална формочка за бисквити, силиконовата формочка за бисквити, куклено лицето на мая, силиконовата кукла Барби със собствените си ръце, секс мъжете жена силиконовата кукла, формочка за бисквитка " Лейкърс ".
Произход Континентален Китай
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Характеристика Екологично чист
Търговска марка Г-Н СЛАДКИШИ
Тип Инструменти за Торта
Материал Пластмаса

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

3D Rose Сапун Силиконова Форма Силикагел Мухъл Силиконова Свещ Форма на Украса на Мухъл Едро AX020

Описание: артикул №: ax020 материал: висококачествена силиконова форма на цвета: случаен контрол на качеството: sgs.тегло на прес-форми на fda (g): около 236 спецификация на мухъл (cm): около 9.2*9.2*4.3 тегло на сапун (cm): около
13.74лв.