Нов Тренировъчен Инструмент За Голф Puting Cup Автоматична Стика За Голф На Закрито И На Открито Помощ При Връщане На Топката Returner Indoor Outdoor Direct Доставка

Оценка
0
0 Коментари

42.91лв.
Брой:

Автоматично Тренировъчен Инструмент За Голф, Пластмасов Тренировъчен Комплект Стикове За Голф, Устройство За Връщане На Топката, Машина За Вътрешна И Външна Употреба, Директен Доставка

✔️ Стане по-добре и по-бързо: започнете нанесе перфектен удар за по-кратко време и с по-малко хлопотами.Този непрекъснат връщане на топката спестява ходене за повторно регулиране, осигуряване на непрекъсната и по-целенасочена тренировка.

✔️Тренируйтесь по всяко време и на всяко място: всичко, което ви трябва, е равна на повърхността .. и е време на игра на голф!Това е преносимо и компактно устройство за голф, произведено от висококачествена пластмаса, с 10% по-лесно и по-малко от стандартната.

✔️ Без свързване на тел: тази автоматична чаша за голф, работеща на 100% батерия, дава възможност да се обучават в помещения и на открито, без да се притеснявате за източника на захранване. (Батерии в комплекта не са включени)

✔️Идеален за подаръци: Ако знаете играч на голф, който не може да прекара един уикенд без стикове, да му помогне да подобри играта, подобрява точността и дистанция с помощта на оборудване за голф.

Тагове: светлинен топка за голф, футболна топка за голф, голф бъди уроци по голф, голф 7 гольфлиат, чай vw golf, елегантен топка за голф, количка за голф уроци по голф, реновирана топка за голф, голф с бэтменом, декор голф.
Цвят Черен
Номер на модела Възвратното Устройство за голф
Получени редица Титуляр Стика за голф
Произход Континентален Китай
Търговска марка ЗА ДЕСЕТИЯ ПРЪСТ
опаковка 1 бр.
Материал Пластмаса
Бърза доставка ДА
Име Възвратното Устройство за голф
Тегло 300
Тип Голф

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Замаха Ръководство Ръководство Китката Коректор Ръцете Управление Жест Подравняване Инструмент

Описание: чисто нов и високо качество характеристики: пластмасов материал, притежаващи определена степен на еластичност, може да ви направи добре адаптированными. предназначен за създаване на подходящи
3.09лв. 4.18лв.

Плавници За Сърфиране UPSURF С да използвате единични Пъпки Armygreen С Бели Стъклени Нов Дизайн Surf Tri Set

Перки за сърфиране upsurf с да използвате единични пъпки armygreen от бяло фибростъкло нов дизайн surf tri set перки за сърфиране upsurf с да използвате единични пъпки armygreen от бяло фибростъкло нов дизайн surf tri set performance основната
125.43лв. 181.79лв.

БУТИЛКА INOX SUPER ICE-ЛЕД ЛЕД +

Супер бутилка от неръждаема стомана nike plus съдържа продукт за приготвяне на напитки помага гел, плюс отличен за пробиване и запазва повече освежаваща течност.
17.34лв.