Забавни Форми За Печене 1бр 26 A-Z Азбука Буквата + Знак ПЕЧАТ Бисквити, Кутии За Бисквити Релеф Торта от Фондан САМ Формата на Инструменти За Печене

Оценка
0
0 Коментари

3.42лв.
Брой:

Добре дошли в нашия магазин

Висококачествени ножове, моля кликнете на снимката по-горе.

Характеристики на продукта:

1. Лесно и просто да украсите торта и торта

2. Буква от азбуката A-Z + печата символ

3. Размер на матрицата: 92мм * 75мм

4. Цвят: ще бъде изпратен на случаен принцип

Noitce: като технология на производство, ние ще използваме малко черен на цвят, процесът да бъде лесно е завършен, на формата могат да бъдат черни точки, можете да ги лесно измиване с вода, те не са мръсни, моля, обърнете внимание на това.

Пакетът включва

1x26 САМ Буква от Азбуката A-Z + Символ на ПЕЧАТА за Бисквитного бисквити

НЯМА търговци на кутията.Надеждно опаковани в Пузырчатую хартия

Начин на плащане:

Ние приемаме плащане с кредитна карта, банков превод и други плащания, които поддържа www.oberstadt.eu.

Плащането трябва да бъде получена в продължение на 19 дни след приключване на търга

Моля, въведете вашите специални изисквания (цвят, опаковка, цената на декларации и т.н.) при плащане, или ни изпратете съобщение.

доставка и предаване на:

Ние извършваме доставка по целия свят, с изключение на APO/FPO

Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

Време за доставка:

ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от датата на неговото изпращане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Важни отговорности:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се поемат купувачи

Трябва да изясни това в живота на митницата, за да научите какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди закупуването на

Преди подписването на опаковката, моля, проверете, дали не е повреден ли продукта по време на транспортирането и дали той в нея.Ако не, моля, дайте го подпише.Вие ще се съобразявате за да получи правилната стока, докато не подпишете парцел

Рекламации и Връщане:

Ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти по най-добрия начин.

имате 14 дни, за да го върне от датата на получаване.Моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна. надявам се, че разбирате.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, причината за връщане и вашия идентификатор www.oberstadt.eu.

Тагове: Инструменти за печене, Направи си САМ Мухъл, форма за печене, сладко впечатленный азбука, нож за торта с азбука и цифри, бисквити, име резаков за празни приказки, Пъргав На Вид Печат.
Сертифициране FDA, УЕП, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS
Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса
Непристойная снимка No
Характеристика Съхраняват, Екологично чист
Секси провокативна No
Тип Инструменти за Торта
Номер на модела M026
Тип инструменти за Торта Прес-форми

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

30 см Силикон Кръгла Подложка За Печене на Фурна и Микровълнова Печка, Бисквити, Пица, Сладкиши Лист Мат Нова

Спецификация: изцяло нов и качествено! вид: подложка за печене цветът е случаен материал: силикон форма: кръгла диаметър: 30 см 11,81 инча (прибл.) температурна устойчивост: от 40 до 230 градуса количество:
8.93лв. 10.63лв.