Равиоли С Месо на пара, Алуминиева и кухненски Прибори с ръбове, Бамбук двойна котела, Кухненски Прибори, Риба, Ориз, Кошница За Дим-Самов, Ориз, Паста, месо кок На чифт

Оценка
0
0 Коментари

28.71лв. 33.01лв.
Брой:

Забележка: в цената - това е цената на една чиния или капак, предполага се, че тавата трябва да си купя няколко парчета, капака трябва да си купите само един.

Наименование на търговска качество; Бамбук двойна котела с кант от алуминиева сплав.

Характеристики на продукта; традиционни ръчно дизайн, с помощта на висококачествена алуминиева сплав, издръжлива, бамбук дебели в долната част на проекта, запазва естествения аромат на бамбук, здравословен начин на живот.Бъдете сигурни в храната.

Конструктивни характеристики; двойна котела с телена на арматурната дръжка, лесен за използване, благородна спойка от алуминиева сплав с двоен укрепване, по-здрав.

Напомняне: 1 бамбук двойна котела се отнася до чист натурален изделия за ръчна работа, няма да са много гладки или дори някакъв вид съюз, а не кръгло явление. 2 ако ти говориш за еко-приятелски здраве, може да поиска от вас да се примири с някои недостатъци, да имахме повече кураж да ви предоставят оригинални и екологично чисти продукти. 3 общи домакински двойна котела предлага да се използват външен диаметър 24 см или 27 см, може да се използва директно върху рамката на тиган, операцията е много лесна и удобна двойна котела на здравия разум 1, вода за заври добавете материал за готвене на пара, изчакайте, докато тенджера с вода да заври, а след това в материала, да се готви на пара, но ако искате нещо се готви, поставяйте директно към водата за отопление. 2, когато водата се загрява вода до образуването на пара, тиган трябва да бъде изпълнен с гореща вода.Водата е твърде малко, ще се намали количеството пара, край котел лесно пригорают.Докато водата не е достатъчно за незабавно добавяне на гореща вода, температурата не падне. 3, време за готвене на пара, огнеупорни материали Houyi променят повечето материали с помощта на огъня на двойки, например: месо или риба.Но ако искате да се готви на яйца на пара, тогава най-добре е да използвате малък огън, на пара, на повърхността не ще има вогнутости.При продължително готвене на пара, не трябва да отваряте капака, тъй като това ще доведе до намаляване на температурата в двойно дъно.И накрая, моля ви, в зависимост от количеството на материала, размера, приготвени на пара, варени на пара храната, това е вкусно. 4, който е отгоре, първо равна на двойна котела.

Забележка: в цената - това е цената на една чиния или капак, предполага се, че тавата трябва да си купя няколко парчета, капака трябва да си купите само един.

25,00-28,00 долара 65,00 долара 25,00 щатски долара 25,00 щатски долара 9,40 ДОЛАРА 12,50-14,90 ДОЛАРА 14,50-75,00 долара 42,50 ДОЛАРА 16,00-16,50 долара 175,00 долара 185,00 долара 8,70-14,50 долара 12,00-17,50 долара 49,00-52,00 долара 31,00

Тагове: cosplay гюнтер самият музикант, обяд с дим-самами, тениска с дим-самами, търговска бамбук параход, играчки самият музикант, как работи бамбук двойна котела, електронни цигари, дим сум, многопластова бамбук двойна котела, плакатный дим сум, ключодържател с дим-самами.
Сертифициране CIQ, CE / EU
Номер на комплекта 1
Номер на модела 65465
Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия Тави за печене
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия
Материал Алуминиева сплав + бамбук

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Магически Стил Близалки Мухъл Фондан, Шоколад Силикон В Тава За Печене Инструменти За Украса На Тортата D684

Код на купувача в полша: \ :, : (поръчка над 120 щатски долара), отстъпка от 43 долара на сащ, : ( )\ магически стил близалки мухъл фондан, шоколад силикон в тава за печене инструменти за украса на тортата d684 характеристики
6.41лв. 9.43лв.

Yueyue Sugarcraft Цвете силиконова форма скърпвам мухъл инструменти за украса на торта, шоколадова паста мухъл

Описание на продукта материал: хранително-вкусовата силикон лесен за използване и почистване, могат да се мият в съдомиялна машина. класически азбучен едноименната силикон торта мухъл фондан мухъл торта инструменти
3.89лв. 4.87лв.