10 бр./лот, 7 см, Силиконова Кръгла Роза, Пеперуда, Множество Форма За печене на Торта, Желе, Форма За Кексчета, Чаша за Маффинов, Различни Цветове, ОК 0979

Оценка
0
0 Коментари

5.88лв. 6.91лв.
Брой:

Заглавието на статията е: Форма за торта

Материал: Силикон FDA

Цвят: като е приложен

Размер: около 7 см

Тегло блок: около 6 г / бр.

Тези форми са идеални за използване с различни ядливи и материали, негодни за консумация, включително: захар паста (рулонную помадную маса), паста от листенца (дъвка), марципан, помадные торти, марципановые глина за самостоятелно приготвяне или занаяти.Лесно да се направи и лесно да се извади.

Вашият най-добър избор за украса на торта, торта или приготвяне на всякакви захарни изделия.

Работната температура е между -40 ℃ до 230 ℃.

Забележка: 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

2. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката, на адреса си на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка; ако промените адреса си, моля, уведомете ни, след като го поръчате.Благодаря ви за подкрепата.

3. Руски гостите трябва да се стандартизират адресна информация, моля, въведете вашето пълно име, което включва и моето име, фамилия., името на баща си.Благодаря ви за подкрепата.

4. Моля, обърнете внимание на гостите Brail, че трябва да плати 3,5 евро.

Коментари

1) Тъй като вашето мнение е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Освен това, ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

ВРЪЩАНЕ:

1) Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоките, ако изпратихме ви го по погрешка, или не сте получили вашия продукт, или е била повредена по време на транспортирането.

2) Всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

Свържете се с нас:

1) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез TradeManager или да остави съобщение.

2) Ние искрено се надяваме, че ще можете да намерите тук това, което ви харесва, и да се сприятели с вас.Благодаря ви за подкрепата!Добър ви ден!

Доставка:

1) Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят с въздушна поща на Китай, EMS или DHL.

2) за Доставка на въздушна поща на Китай (тегло по-малко от 2 кг) - безплатно, обикновено доставката отнема от 10-30 дни.Доставка с EMS, DHL (за голям поръчката или тегло, над 2 кг) ще се наложи заплащане на допълнителни такси за доставка.Доставка 5-7 дни.Това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне, празници или метеорологичните условия.

3) Вашата стока ще бъде изпратена, след като уеб сайта ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Срок за предаване е 5-7 работни дни.

Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия Форма за торта / Яйчен Пай
Произход Континентален Китай
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия
Характеристика Съхраняват, Екологично чист
Материал Силикон
Номер на комплекта 9-12
Номер на модела ок0979
Сертифициране CE / EU, FDA, CIQ
Търговска марка къща минчжигуана

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

4/6/8/10 инча Кухненски Принадлежности Захарен Манекен Вечерни DIY Практически Модел Торта Пяна Форма на Кръг Стиропор Стиропор

100% чисто нов с високо качество на чудесно за добрите практики за украса на торта или за създаване на трайни дисплея.тип: манекен за торта материал: пяна форма: сърце характеристики: лек, сърдечен, практичен инструмент
0.90лв. 1.79лв.

6*6*2.4 cm цветя модел на кръгла форма за торта мухъл ръчно изработени сапун мухъл DIY инструменти

Описание: ♥ материал: хранително-вкусовата силикон ♥ формата размер: около 6*6*2.4 см ♥ цвят: r andom ♥ помещение включва: 1 бр. * 100% чисто нова и в добро състояние. * той е мек и качествен . * той е лесен за
14.14лв.

6 бр. за 3-те Нива Поставка за Торта, Аксесоари Държач за Diy от Смола САМ Изработка на Подложки за Сервиране Украса на Кексчета

6 бр. за 3-те нива поставка за торта, обков, държач за diy от смола, украса подложки за сервиране кексчета със собствените си ръце в този пакет 6 комплекта аксесоари форми за подложки за торта, на разположение на 2 красиви
21.20лв. 34.74лв.