2 Комплекта на 3-Ярусная Бяла Поставка За Десерт Торта, Поставка За Печене на Малка Поставка За Кифли, Поставка За "Бисквитки", Поставка За сладкиши, Плодови Чинията и Тавата

Оценка
0
0 Коментари

42.81лв. 57.09лв.
Брой:

Сигурна хранителна пластмаса екологично чист полипропилен материал, безопасен за употреба, стабилна и не се разгражда лесно; идеален за подаване на десерти на рожден ден или сватба.

Многослойни плодови дъски с отлично качество, производство и може да се използва като украса на ресторанта или на масата; многослойни дъски са свързани един с друг здрави колони, за да се гарантира здравина и стабилност по време на употреба.

Гъвкав и универсален, подходящ за демонстрации кексчета, десерти, бисквити, плодове, бонбони, шоколад, сладкиши и леки закуски, подходящи за подаръци на парти.

размер:

Поставка за трехслойного торта във формата на цвете (40 см, широчина-26 cm, в първия слой, 20,5 см във втория слой и 16 см в третия слой)

Квадратна трехъярусная поставка за торта (37 см. широчина-24 см, в първия слой, 19,5 см във втория слой и 14,5 см в третия слой)

Материал: PP

цвят: бял

Съдържание на опаковката:

1 * Кръгла 3-ярусная чиния за плодове

1 * Квадратна 3-ярусная Плодови чиния

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Тагове: 3-различен багажник икеа, 2-нива red velvet cake, детска часова бял цвят, скандинавски багажник бял цвят, 5-ярусная лавица за книги в бял цвят, регулируем 2-часова ярусная, 3-различен стоманени рафтове, 2-нива на библиотеката в бял цвят, 2-нива на пластмасови рафтове червен цвят, малък 2-нива стелажи.
Тип инструменти за Торта Щандове
Характеристика Екологично чист, Съхраняват
Секси провокативна No
Тип Инструменти за Торта
Номер на модела 3-Ярусная Плодови Чиния
Произход Континентален Китай
Непристойная снимка No
Материал Пластмаса
Сертифициране CE / EU, CIQ

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

силиконова форма за Гъба, сапун мухъл Занаятчийски Форми на Ръчно изработени сапун DIY форма

Размер: 9 см. * 8,5 см * 3,5 cm характеристики: * 100% чисто нов и високо качество * изработена от висококачествен хранителен силиций * микровълнова печка и фризер безопасни * за многократна употреба, антипригарный;
11.58лв. 13.62лв.

750 г Антипригарного Правоъгълен тесто за Хляб, Торта, Калай, Кухненски Печене

Технически характеристики: състояние: чисто нов материали: метална кутия цвят: черен размер: 30,5 см. * 10 см. * 11 см (д * ш * в) прибиращият се капак, извити ръбове и ъгли. той е с извити краища и 3 вентилационните
41.77лв. 52.87лв.

13-инчов Кръгла Тава За Печене на Пица С Незалепващо Покритие, Форма За Печене на Пица, Кухненски Прибори, Съдове

13-инчов кръгла тава за печене на пица с незалепващо покритие, форма за печене на пица, кухненски прибори, съдове описание : характеристики: 1. изработен е от кордиерита за здравина и издръжливост.топлоустойчива. 2.
102.55лв. 146.51лв.