Снимка инструменти за украса шоколадова торта направи си САМ Рамка бисквити фондан силиконова форма лейси кант мухъл T0217

Оценка
0
0 Коментари

3.93лв. 4.37лв.
Брой:

Описание на продукта

размер: 8,2 см * 5,6 см Тегло: 36 гр

Опаковка: найлонова торбичка Цвят на продукта: розов Материал: 100% храна силикон

Вкус, нетоксичен, пылеустойчивый, здрав, не се прониква вътре и лесен за почистване.Гъвкав, за многократна употреба, не е лепкава, лесно се премахва, добър ефект формоване, се използва за украса на вкусна торта.Зелен продукт, съответства на качеството на FDA и SGS, температурен обхват: замразяване до 40 градуса по Целзий под нулата, нагряване до 230 градуса по Целзий Лесен за използване.Запазва мека текстура и първоначалната си форма след замразяване и печене Е идеален за готвене на торти, пици, хляб, мусове, желета, шоколад, пудинги и плодови пайове.Подходящи за микровълнова фурна, тостер и хладилник.

Доставка и предаване на изпращаме на стоки в рамките на 2 работни дни, след получаване на плащането.Ние ще изпратим на вашия ляв адрес, моля, направете го, уверете се, че вашият адрес е указан правилно.Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.Стоките се изпращат с въздушна поща на Китай; това обикновено отнема около 15-60 дни в САЩ, Европа и други страни по целия свят.Продукти, които да закупите на обща стойност повече от 200 щатски долара, ние ще ви ги изпратим по DHL, FedEx, UPS, TNT или EMS.Това става много по-бързо.Ако искате да изберете своя собствена линия на доставка, моля, свържете се с нас.Рекламации: Всички наши стоки са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ние гарантираме 100% удовлетворение за всички наши клиенти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля, без колебание се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Ние ще ви предоставим безплатно, или ще върнем обратно парите.Обслужването на клиентите е много важно за нас.обратна връзка: ако сте доволни от нашите услуги и производство, ние очакваме положителна обратна връзка и 5 звезди-подробна оценка на продавача, ние ще направим същото и за вас.Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да напусне други мнения, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.надяваме се, че ще ви хареса да купуват стоки в магазина ми се, и ние можем да си сътрудничат помежду си, скъпи приятелю!Благодаря ви много Топли съвети: 1) цветовете се изпращат на случаен принцип 2) ако искате да си купите на едро, моля свържете се с нас и ние можем да ви предложи по-добра цена и доставка. 3) Моля да предоставите информация, предоставена ни, опитвайки се да се посочи адрес, например, пощенски код, домашен телефон и номера на мобилни телефони. 4) поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. ние гарантираме, че същия стил, че и на снимките. 5) Ако клиентът е Руската Федерация, моля, изпратете ни вашето пълно име, в противен случай най-вероятно няма да можете да получите стоката. 6) Ако се изисква митническо освобождаване, трябва да предоставят доказателство купувача (купувач е отговорна страна) благодаря ви много, защо бихте избрали нас: 1. Отговор на вашето запитване в рамките на 8 часа, направете доставка в рамките на 24 часа 2. професионален човек, за решаване на всички въпроси 3. Гаранция за качество, вие можете да върнете продукта, ако срещнете някакви проблеми с качеството, и ние ще ви възстановим парите 4. имаме собствен завод.имаме голям инвентар!!!Ние ще ви изпратим в най-скоро време и ще ви предложим продукт с най-високо качество!!!

Тагове: силиконова форма за печене в стил барок, силиконова форма за свещи във формата на полумесец, квадратна силиконова форма за сапун, силиконова форма за сапун булдог, силиконовата планина форми за свещи, силиконова форма за лед за уиски, силиконов калъф 8 снимка тъмно син, хубава силиконова форма от смола f, силиконова форма за сапун промишлена, силиконова форма за печене shspe.
Търговска марка Мелодия на любовта
Материал Силиконов Каучук,
Използването на
Категория
Сертифициране CIQ, УЕП, FDA, LFGB, CE / EU, SGS
Непристойная снимка No
Характеристика Съхраняват, Екологично чист,
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Да
Цвят
Произход Континентален Китай
Кухненски Принадлежности
Номер на модела Т-0217
Температура
Секси провокативна No
Тип

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

13-инчов Кръгла Тава За Печене на Пица С Незалепващо Покритие, Форма За Печене на Пица, Кухненски Прибори, Съдове

13-инчов кръгла тава за печене на пица с незалепващо покритие, форма за печене на пица, кухненски прибори, съдове описание : характеристики: 1. изработен е от кордиерита за здравина и издръжливост.топлоустойчива. 2.
102.55лв. 146.51лв.