1бр Кулинарни Сладкарски Инструменти Мек Силикон за Консервация на Тестото Чанта За Смесване на Брашно Консервация Чанти За Печене Кухненски Приспособления

Оценка
0
0 Коментари

8.70лв.
Брой:

Описание:

1используемая силиконова кухненска чанта за инструменти за месене на тестото предотвратява пръскане брашно навсякъде.Той е удобен за използване и лесен за почистване.Страхотни инструменти за готвене за всеки един хлебар.

2 Е ИДЕАЛНА ЗА МЕСЕНЕ И МАРИНОВАНЕ: Просто добавете тези съставки, като брашно, вода, яйца, разбърква се всичко заедно, вратовръзка пакет и започнете месене.За мариноване на месо или риба се изсипва съставки, вратовръзка пакет и се съхранява в хладилник.Може също да се използва за натискане на плодове и зеленчуци, приготвяне на пюре.Може да се използва за съхранение на хранителни продукти и полуфабрикати.

3. ТРАЙНОСТ И УСТОЙЧИВОСТ: Нашият силиконов калъф за месене може да издържа на температури от -40 ° C) до (220 ° C).Пакетът може да се поставя в хладилника или фризера, за да се маринова или съхранение на храни, както и да използвате с топли течности, като горещо мляко или вода.;

4. Чантата е изработена от ВИСОКОКАЧЕСТВЕН хранителен СИЛИКОН ПРЕМИУМ-КЛАС, безопасно и сигурно, с добра издръжливост

5 ДРЪЖТЕ РЪЦЕТЕ си ЧИСТИ, когато замешиваете тестото, повече не се притеснявайте за прилипании ръце

Технически характеристики:

Материал: Хранително-вкусовата силикон

Основни характеристики: Гъвкав силикон, гъвкава и не е лесно повреждаемый

Приложение: за Тестото, краставичка, картофено пюре и т.н., за да направим кухнята по-чисти и да се избегнат проблеми с прибирането на реколтата.

Температура: (-40 ° C) ~ (220 °C)

Пратката включва:

1 * силиконов калъф за месене на тесто

Бележки:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.

2. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, и цветът ще се различават един от друг на дисплея, моля, разберете.Благодарим ви.

Тагове: аксесоари, оригинални захарни изделия, аксесоари за захарни изделия, генуа силикон мат, размер на сладкарски чанта, печен силикон мат, сладкарски изделия 1 пакетче, аксесоари сладкарница карикатура, квадратен силикон подложка за печене, сладкарница спален чувал, аксесоари-голям за печене.
Търговска марка ЛУНЕН БИФФИ
Номер на комплекта 1
Номер на модела DG0109
Характеристика Екологично чист
Материал Пластмаса
Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия Постелки и втулки за печене
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш