15 Окото Бутилка кока-Кола, Шоколад Силиконова Форма За Печене на Торта, Бонбони, Ръчно изработени Ледената Форма на DIY Силиконови Форми Силиконови Форми

Оценка
0
0 Коментари

6.26лв. 8.93лв.
Брой:

Добре дошли в магазин Livewell Име на продукта:

силиконова форма за шоколад от 15 бутилки кока-кола с решетка

Характеристики:

1. Той е изработен от защитен хранително силикагел, който може да се използва повторно.

2. Лесно се отстранява и за почистване.

3. Различни форми, различни цели, могат да бъдат използвани за приготвяне на торти, шоколад, празни приказки и т.н.

Инструкции:

1. При първата употреба и в края на всяка употреба измийте с топла вода (разреден с хранителни препарат) или слагайте в съдомиялна машина.Не използвайте за почистване на абразивни почистващи препарати или пяна.Уверете се, че силиконовата форма внимателно высушена преди всяка употреба и съхранение.

2. При печене форма с силикагел отваряйте върху плоска тава.Не давайте формата за да изсъхне при печене, например, в шест фрези попълвате само трите кутии, останалите три кутии трябва да се пълни с вода.В противен случай форма за да изгори и на срока на служба ще се свие.За да се постигне най-добрия ефект за печене, преди печене се поръсва с повърхността силикагелевой форми на малко количество вино.

3. Когато сладкиши ще приключи, извадете хартия за печене изцяло от фурната и поставете выпеченное продукт на решетка да се охлади, докато изстине.

4. Силиконовата форма могат да се използват във фурна, фурна и микровълнова печка.- Не може да се използва директно на газ или ток, както и директно върху подгряващата котлон или барбекю.

5. Не използвайте нож или други остри инструменти за прилагане на силикагел.Не натискайте, не дърпайте и не принуждайте помежду си.

6. Силикагелевая форма (от статично електричество) лесно да се абсорбира прах, когато тя не се използва в продължение на дълго време, най-добре е да го постави в картонена кутия на хладно място.

Тагове: силиконова форма на "найки", тапата от coca-cola, гумена форма за кола, силиконов гривна cola, силиконови прибори за кола, силиконова форма за палачинки, силиконова форма magatama, залепваща форма за кола, флакон силикон istick, перука силиконовата форма.
Произход Континентален Китай
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Характеристика Екологично чист
Сертифициране CIQ
Тип Инструменти за Торта
Непристойная снимка No
Номер на модела A
Материал Силиконов Каучук
Търговска марка ХУАНКСИПО
Секси провокативна No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш