Силиконов Куб Магма Торта Мухъл Десерт, Мус Шоколад Форма За Печене Инструменти Бял кухненски инструменти

Оценка
0
0 Коментари

24.59лв. 29.27лв.
Брой:

Характеристики:

-Изработен от силиконов материал, вкус, нетоксичен, гъвкав, пылеустойчивый, годни за повторна употреба, антипригарный и лесно моющийся.

-Подходящ за готвене украса на торта, хляб, муса, желе, готови храни, шоколад и т.н.

Спецификация:

Изцяло нов и качествено!

Материал: Силикон

Цвят: Бял

Размери: (Д) Х (Ш) Х (В) 14,9X14,9x5 см/5,87 "X5,87"X1,97" (прибл.)

Количество: 1 бр.

Пратката включва:

1 х Форма за торта

БЕЛЕЖКА:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

Плащане

Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, извършени в www.oberstadt.eu, се обработват Alipay.

Доставка

Ако корабната компания не изпраща iterms в страната си.

Свържете се с нас по електронната поща или чрез Ali TradeManager.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем!Възстановяване на парични средства

Ние приемаме заявки за връщане на стоките по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.

Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите инструкциите за връщане, преди да се върне на него.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим имейл за замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да ни я изпратите обратно.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.oberstadt.eu!

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество 5 ЗВЕЗДИ и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и обслужване.

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Вашата подкрепа и насърчение - това е нашият постоянен импулс за движение напред.

Тагове: рубинено - бял куб, купа геометрична бял цвят, черно геометрично рокля, геометричен златен куб, геометрична свещ в бял цвят, метален куб 10 бял цвят, бяло кубче дора маурер, бял куб Сейнт Джеймс, гума куб бял цвят, пластмасов куб бял цвят.
Материал Силикон
Сертифициране CIQ, CE / EU
Номер на модела Геометричната Форма за Торта LCLYL
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Търговска марка JX-LCLYL

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Коледна Skalka Дърво С Релефни Лосове Валяк Валяк За Тесто За Печене На Кухненски Инструменти

Цвят: берливуд материал: дърво размер: д * ш: 35*5 см (13,78*1,97 инча) пакетът включва: 1 x skalka забележка: - в комплекта са включени само skalka. - моля, консултирайте се с измервания.малка грешка на измерване е приемливо
19.04лв. 27.99лв.