Стенни Закачалка За Китара Монтиране На Стена За Китара С Основа От Масивна Дървесина Ukulele Монтиране На Стена С Основа От Масивна Дървесина Китара Куки За Електрически Китари

Оценка
0
0 Коментари

1.97лв. 4.03лв.
Брой:

Описание:

Китара кука прави вашия инструмент звезда зала.

Характеристики:

1. Здрава стенни стойка за китара държи здраво на китара, а меката пяна предпазва чехъл на китара.

2. Китара монтиране на скоба има елегантен корпус, който не се оставят пръстови отпечатъци или драскотини на вашия инструмент.

3. Това монтиране на стена за китара превръща вашите китара в произведение на стена на изкуството, защитен от повреди на земята.

Технически характеристики:

Размер: около 13*7,5 cm/5,1*2,9 инча

Тегло: около 130 г

Опаковъчен лист:

Стенни закачалка за китара * 1

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Обемни ръкохватка от пяна】: Специално разработени обемни ръкохватка от пяна осигуряват меко задържане на вашия инструмент.Часова внимателно и професионално конструирана за защита на любимата си китара.

2. 【Натурален материал от масивно дърво】: Закачалка за китара изработена от естествено масивно дърво с уникален дървесен зърно.Външен вид закачалки за китари е страхотна, тя е напълно превъзхожда другите стойки за китари.

3. 【Лесна инсталация】: Китара монтиране на куката може да се монтира на тухла, гипсокартонных, гвоздичных или дървени стени.Благодарение на уникалната притискателния дизайн, закачалки за китара може лесно да се събере за броени секунди.

4. 【Луксозна поставка】: Сдържано благородство, задържан лукс.Покажи любимата си китара на луксозна стойка, която преобразява цялото пространство.Китара кука прави вашия инструмент звезда зала.

5. 【Широкото използване на】: Това е регулируема конзола за монтиране за китара ви спестява още повече място.Той може да се използва сам по себе си като декорация на стените в музикалното студио, спалня, хол, детска стая, офис или репетиционном закрито.

Спорт Силови тренировки
Учебен сайт Упражнения за талията и корема
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Карбуратор Резервоар за Карбуратор за Gy6 125Cc 150Cc 4-Тактов Двигател Скутери Atv

Карбуратор резервоар за карбуратор за gy6 125cc 150cc 4-тактов двигател скутери atv 4-тактов електронен дросел висококачествен и много здрав, в добро работно състояние и лесен за инсталиране. вътрешен диаметър на
75.10лв. 83.43лв.

Актуализация на Ken Johnlennon 325 Jetglo 6 Струни Черна Електрическа китара с Двоен Корпус, Къс Скала с Дължина 527 мм

За нас 1. аз съм честен и надежден продавач, моля, доверете ми се! 2. обещанието на нашата компания: високо качество + високо качество на обслужване + бърза доставка + разумна цена!!! 3. моля, свържете се с мен по
782.62лв.

Нова 1 Бр. Тактическа Дръжка от Титанова Сплав С Отвертка за Къмпинг Офис

Чисто нов с високо качество описание на продукта: материал: титан сплав tc4 джобен скоба от титанова сплав цвят: както е показано на фигура дължина: 14 см (отворена); 10,6 см (затворена) диаметър: 12,5 мм тегло:
20.76лв. 23.07лв.

1 Чифт Детски Тенис Ракета за Бадминтон Комплект Топки, Спортни Семейна Детска Играчка, Детска Ракета За Бадминтон N66

1 чифт детски тенис ракета за бадминтон комплект топки, спортни семейна детска играчка, детска ракета за бадминтон n66 характеристики: 1. тази ракета за бадминтон е изработена от висококачествен найлон и сплав,
4.79лв. 6.83лв.

4шт 52 мм 100A висока производителност Колела За Скейтборд Здрави Полиуретанови Колела За Скейтборд 100A

Описание: колела за скейтборд 4шт изработен от висококачествен полиуретан, издръжлив, лек дюрометр 100а. размер: 52x30 мм супер елегантен пакетът включва: колело от 4 части забележка: моля, се допуска
12.10лв. 21.22лв.