модерен led crystal led камък luminaria подвесная скандинавски лампа околовръстен лампа ретро лампа подвесная спалня

Оценка
0
0 Коментари

872.66лв. 1 090.83лв.
Брой:

Снимане на изображения

Снимки на продаваните лампи и фенери, направени в естествената си форма.Поради различията в едно фотографско оборудване, технологии, начин, осветление и компютърния дисплей могат да бъдат предизвикани от някои цветови разлики.Моля, не приемайте проблема с разликата в цвета на родителите, за да купуват внимателно, за такъв вид спорове за сделки не може да се използва като причина за връщане, моля, приемете"

време за доставка

Купувачът ще ви стока в рамките на 48 часа след плащане.Специални обстоятелства (на официалните празници / потребителски продукти / липса на наличност от популярните продукти и т.н.) може да доведе до забавяне на доставката.Така че, моля, консултирайте се с нашите продавачи преди снимките, за да разберете има ли в наличност продукти, за да не се забави периода на оформяне.Благодаря ви".

Увреденото преиздаване

Въпреки, че на опаковката на нашите продукти е много здрава, благодарение на доставка трета страна за транспортиране и разпространение на големи разстояния съществува определен риск.Неизбежно компресирате лампи, особено лампиони стъклени изделия.Ако установите, че лампион или аксесоари повредени при получаване на продукта, моля, веднага се свържете с нас и изпращане на снимки на повредени части.Ние ще ви изпратим добри аксесоари експресна поща. (моля, не се отказвайте подпише)"

Ние носим отговорност за нашите услуги и продукти.Ние ще ви дадем задоволителен отговор на всяка разумна проблем.Ако има някакъв проблем, ние сме готови да го реши.

Ако между вас ще има повече спокойствие, честност и толерантност, опитайте да се мисли по различен начин и вярвам, че всеки проблем ще бъде решен лесно.

Описание на пратката

Купувачът може да избере два начина на плащане: авансово плащане или теглене на средства.A: авансово плащане означава, че след като купувачът и продавачът са установили пощенски разходи, купувачът първо да плаща транспортните разходи до нашия завод, които ще бъдат събрани и платени от куриерска фирма на нашата фабрика. B: купувачът плаща куриерска фирма директно при доставка на стоката.

Начин на плащане

Силно препоръчвам транзакция Alipay.Безопасно и сигурно.Потребителите, които не могат да се използват Alipay, може да се свържете с отдел парични преводи на нашата банка.

Инструкции за транспортиране

Има два начина на доставка на стоките: логистика и експресна доставка

Отговор: предимство на логистиката е, че транспортът е евтин, но недостатъците са в това, че времето върви малко по-бавно, и трябва да се вози на грузовую гарата, за да вземе стока.След като стоката пристигне, купувачът ще ви информира за това по телефона, ще поиска от купувача да поиска адрес за доставка и телефонен номер, а след това да се вземе документ за самоличност на получателя, за да вземе стока.

Тагове: цветен пръстен от акрил, шест 5 пръстени, забавно акрилни пръстен, 150 акрилни пръстен, патриоти 5 пръстени, 5 групови пръстени, червена акрилна тръба, червена акрилна лента, акрилни звездното пръстен, клюки 5 пръстени.
Гаранция 1
Цвят на абажура Червен
Източник на захранване AC
Произход Континентален Китай
Материал Акрил
Техника Позлата
Зона осветление 5-10 кв. м
Тип инсталация Шнуровая Окачване
Източник на светлина Металлогалогенная Лампа
Е с регулируема яркост No
Стил Европа
Завърши желязо
Номер на модела 2
Място Дневна
Включени ли са крушка ДА
Търговска марка NoEnName_Null Няма име
Напрежение 220V
Брой източници на светлина 6
Тип на ключа Сензор
Базов тип G13
Сертифициране ЛВД

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Стари Висящи Лампи Ameriacancountry crystal Таванско помещение Бар Ресторант Окачен Лампа с Трапезария и Кафенета Украса

Модерен железен висящ лампа бял или черен лампа e27 база ac 85-265 в кабел penandant лампа ретро окачен лампа без крушка материал: метал + стъкло източник лампи: лампа e27 (не са включени в комплекта) напрежение: ac 85-265
171.41лв. 228.55лв.

Модерен led окачен Лампа Златисто кафяво за Масата за Хранене Хола в Скандинавски Стил, Окачена Лампа в стил loft, Кухненски...

Модерен led окачен лампа златисто кафяво за масата за хранене хола в скандинавски стил, окачена лампа в стил loft, кухненски... вход: ac110v/220v корпус: черен или златен материал: алуминий + от желязо + акрил led чип:
266.24лв. 429.40лв.

Скандинавски Модерен лампа за детска стая, спалня, led тавана лампа, розово/синьо, с изображение на Делфин, лампа за спални AC85 - 265V

Добре дошли в магазин за осветителни тела ние внимателно проверяваме всеки продукт, преди да изпратите. моя най-скъпа на клиента преглед на информацията за продукта: цвят: както е показано на фигура материал:
200.53лв. 233.17лв.

Висококачествен Популярен Окачен Лампата От Муранско Стъкло

Размер: 80*80 см [коментари] и купувачите, и продавачите харесват печеливши резултати, въпреки че пазаруването в интернет са виртуални, именно вашите искрени интереси и хобита да ни накара да продължи и до днес
2 862.69лв.

Новият Пристигането география плафониери От Бластване Стъкла Полилей за Хол

Новият пристигането география плафониери от бластване стъкла полилей за хол размер: w70cm * h100cm/28 * 40 -измерва след инсталация (ние ще поставим 10% увеличение на стъкло sapre за вас в замяна.така че спокойно, когато
1 731.47лв. 2 308.62лв.