Герой Украса Смола Момиче Ангел Сладък Европейския Ретро Цвете Страхотна Скулптура Тенис На Украшение За Декорация На Дома Аксесоари

Оценка
0
0 Коментари

2.92лв. 4.29лв.
Брой:

Водещи елементи:

1、 Красотата на дома: Уникална статуя на крилата на ангела осигурява естественото спокойствие и мир за украса на дома или градината.Тази вдъхновяваща обстановка на открито или в закрити помещения.

2, Мини-размер: около 5,5 × 6,5 см/2,17*2,56 инча.В тази приказна градина се отличава с превъзходно качество на изработката. преди пускането на поръчката, моля, потвърдете, че това е продукт на това с размер, който ви е нужен.

3. Висококачествена смола: всяка градински фигурка на ангел е изработена от дълготраен смола, нетоксична, безопасен за използване, е здрав, водоустойчив и може да се използва в продължение на дълго време.

4. Прекрасната украса: Тази статуя на ангел изглежда страхотно на цветни лехи в градината и на терасата пред входната врата на вашия дом.

5. Идеален подарък: Градински статуетка - един от най-добрите подаръци, които можете да дадете.Осигурете идеални подаръци за семейството и приятелите си за Коледа, деня на благодарността, Ден на раждане, нов дом и Деня на майката.

Характеристики:

1. Изработен от смола, здрав и издръжлив, със защитно покритие, водоустойчив и защитен от слънцето.

2. Мебели подходящ за различни помещения, като дом, офис, тераса, лятна градина и т.н.

3. Всеки аксесоар е с уникален дизайн.

4. Красива украса ще даде своя дом уникален стил, цвят и веселие!

5. Идеален избор за подарък е много подходящ за всеки подарък ocn.

6. Най-добрият подарък за майка си и за любимия човек, жена, булка, приятелка.

Технически характеристики:

Материал: смола

Опаковка: картонени кутии

Размер:

Задържане на лице: около 5.5*4*6.5 см/2,17*1,57 инча

Коляно: около 5.5*5.5*6 см/2.17*2.36*2.36 инча

Цвят: както е показано на снимките

Опаковъчен лист:

1 х Статуя на Ангел

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерения.

Тагове: начална статуя на лъв, ангел звъннат декорации, ангел празни украса, аксесоари за писмено масата english, начало голяма статуя, обичай аксесоари, начало декор от лишайника, декорации от смола охлюв, дизайнерите на настолни аксесоари, брошки от смола ангел.
Поддръжка Директна доставка/продажба на Едро
Тема ангел
Произход Континентален Китай
Материал смола
Стил Европа
Това е едно интелигентно устройство NO

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Смяна на Подгузника Ретро Вид Метален Знак Патент Арт Щампи Ретро Подарък 8x12 См

Това стилно, елегантно и индивидуално.можете да добавите нови колекции за себе си или да купуват подаръци за любимите си колеги, семейство, роднини и приятели.сега е време да декорирате вашия прекрасен дом.надявам
9.22лв.

Статуята Guan Гуна е от чиста мед, посветени на Бога на бойните изкуства и богатство

Статуята guan гуна е от чиста мед, посветени на бога на бойните изкуства и богатство [име на]: украса на гуна [материал]: бяла мед [спецификация]: 24 см височина и 14 см дължина
201.06лв. 300.10лв.

Скот травис Билборд Музикален Албум Платно Плакат на Хип-хоп, Рапърът Поп-звезда Стенни Картини за Декорация (Без Рамка)

Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, аз ви дам най-доброто обслужване.с най-добри пожелания декорирайте стаята си, къщата, хол-добър плакат
19.04лв. 34.63лв.

Творчески сладък смола статуя на птици приказка градина скулптура открит двор микро пейзаж закрит балкон украса занаяти

Параметри на продукта: материал: смола размер: както е показано по-долу 9,5*8*15 см/3.74*3.14*5.90 инча продукти включват: 1 бр. ако имате някакви въпроси, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти. бележка
42.39лв. 84.77лв.