1 БР. Шейкър За Коктейли Бар Филтър За Лед Жично Филтър За Смесени Напитки От Неръждаема Стомана Барман OK 0427

Оценка
0
0 Коментари

5.30лв. 5.95лв.
Брой:

Описание на продукта:

Име на артикул: Филтър за лед

Материал: Неръждаема стомана 304

Цвят: сребрист

Размер: приблизително 14,5x9x1,5 см

Тегло блок: приблизително 45 г / бр.

Забележка: 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

2. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката, на адреса си на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка; ако промените адреса си, моля, уведомете ни, след като го поръчате.Благодаря ви за подкрепата.

3. Руски гостите трябва да се стандартизират адресна информация, моля, въведете вашето пълно име, което включва и моето име, фамилия., името на баща си.Благодаря ви за подкрепата.

4. Моля, обърнете внимание, че ако цената на по-малко от 6 щатски долара, ние ще го доставим обикновена поща на Китай малък пакет плюс, който не се проследява при носене, но може и да пристигнете навреме.

Коментари:

1) Тъй като вашето мнение е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Освен това, ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

ВРЪЩАНЕ:

1) Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоките, ако изпратихме ви го по погрешка, или не сте получили вашия продукт, или е била повредена по време на транспортирането.

2) Всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

Свържете се с нас:

1) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас или да остави съобщение.

2) Ние искрено се надяваме, че ще можете да намерите тук това, което ви харесва, и да се сприятели с вас.Благодаря ви за подкрепата!Добър ви ден!

Доставка:

1) Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят с въздушна поща на Китай, EMS или DHL.

2) за Доставка на въздушна поща на Китай (тегло по-малко от 2 кг) - безплатно, обикновено доставката отнема от 10-30 дни.Доставка с EMS, DHL (за голям поръчката или тегло, над 2 кг) ще се наложи заплащане на допълнителни такси за доставка.Доставка 5-7 дни.Това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне, празници или метеорологичните условия.

3) Вашата стока ще бъде изпратена, след като уеб сайта ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Срок за предаване е 5-7 работни дни.

4), Ние ще ви даде номер за проследяване, когато ще изпратим на вашия продукт, моля, проверете го и поддържайте връзка с вашия местен офис.

Начин на плащане:

1) Всички плащания са защитени условно отлагане, и вашият пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни.

Тагове: Коктейл-бар С Шейкером, смесена напитка, шейкър-бар, Стъклена бутилка вино, Бостън Шейкър, шейкър от неръждаема стомана, набор от шейкеров за коктейли, мини-шейкър за коктейли.
Характеристика Съхраняват, Екологично чист
Сертифициране CE / EU, CIQ
Материал Метални
Тип Бар Инструменти
Диаметър на 5-10 см
Произход Континентален Китай
Вид на метал Неръждаема Стомана
Търговска марка къща минчжигуана
Тип Прът инструменти Бар Сита
Номер на модела ок0427

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Мек Калъф за Възглавници Tom Holland, Начало Декор, Обичай Квадратен Калъф за Възглавници 40x40 см, Калъфка за Дивана

【 описание на дизайна 】 пълен размер за печат, двустранен печат [описание на материала] изработен от 100% полиестерни влакна (полиестер руно), текстурата е мека и удобна. 【характеристики на продукта 】 скрит
11.30лв. 23.05лв.

2022 Нови Постъпления Выдалбливают Африканска Лейси Плат, Пайети Бродерия Двойна Френски Тюл Лейси Окото Плат За Патри Рокли 5 Ярда

Добре дошли в нашия магазин нашият магазин е разположен в град гуанджоу, провинция гуандун, китай.ние имаме много видове африкански восъчни тъкани и дантелен тъкани, всички те най-новия дизайн от 100% памук и висококачествени
144.55лв. 170.06лв.

Модерен Модел Лосове Разтегателен Автомобили Възглавница Калъф Легла Декор Защитна Калъфка Удобни Предмети От Бита

Важна информация материал: лен размер на опаковката: 45 см x 45 см/17,72 x 17,72 (прибл.) преглед: модел на тази калъфки от коледната колекция декоративна, с тайния цип, в процеса на използване не поцарапает ръка,
2.21лв. 3.21лв.

4 бр. Предмоторный Филтър За Подмяна на Дайсън DC16 DC16 Animal DC16-Промоция Прахосмукачка Animal Pro

4 бр. предмоторный филтър за подмяна на дайсън dc16 dc16 animal dc16-промоция прахосмукачка animal pro подходящ за следните ръчни прахосмукачки: dc16, dc16 на животните, dc16 animalpro, dc16 car and boat, dc16 issey miyake +, dc16 issey miyake exclusive, dc16 pink, dc16 root
24.80лв. 33.98лв.

6шт Луксозен Мини Украшение САМ Аксесоар Аксесоар Дядо Коледа

Описание търсите професионална украса дядо коледа?вие сте в търсене на декорации за своето коледно парти?ако е така, погледнете по-нататък!нашето професионално украса дядо коледа трябва да отговарят на вашите
12.12лв. 22.86лв.

Нов син с китайски стил на хола дебели от шенилна кухи бродирана завеса готов балконный прозорец на екрана

Съвети: пратката включва: 1 бр. х завеса или 1 бр. х тюл 1. цената е за 1 парче от завеса или тюл.пердета и тюл се продават отделно. (в комплекта не са включени: пискюл/чл./мъниста.) 2. размер: w - означава широк, l
92.80лв. 138.52лв.

2 ЕЛЕМЕНТА Съскащ Чайник Флейта Чучур Бойлер Аларма Аларма на Кипене на Водата

Описание този продукт е комплект от 2 части свистящих носове стомахът му се за манекени, произведени от висококачествена устойчива пластмаса и неръждаема стомана.сигнализатор вряща вода за битови и ресторант
10.36лв. 18.18лв.