4 бр. Предмоторный Филтър За Подмяна на Дайсън DC16 DC16 Animal DC16-Промоция Прахосмукачка Animal Pro

Оценка
0
0 Коментари

24.80лв. 33.98лв.
Брой:

4 бр. Предмоторный Филтър За Подмяна на Дайсън DC16 DC16 Animal DC16-Промоция Прахосмукачка Animal Pro

подходящ за следните ръчни прахосмукачки: DC16, DC16 на Животните, DC16 AnimalPro, DC16 Car and Boat, DC16 Issey Miyake +, DC16 Issey Miyake Exclusive, DC16 pink, DC16 Root 6

Смяна на филтър ще пречистват въздуха в дома воздухоочистителе и ще водят по-здравословен начин на живот.

Този филтър помага за задържане на нашата домашна прах

Предполага се, че трябва да се заменят на всеки 1-3 месеца.

Материал: ABS

цвят: Син

Съдържание на опаковката:

4 х филтърни елементи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.oberstadt.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.oberstadt.eu премиум-доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това е забавено, ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем, стачка на работниците, метеорологични условия и др.)

За следпродажбено обслужване на едно

Ние сме надежден продавач, и ние имаме професионално сервизно обслужване за всички наши обичаи.Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, свържете се с нас предварително, ние винаги ще бъдем тук, докато не получите доволен отговор.

За обратна връзка

1. Моля, внимателно проверете дали пратката е и стоката, когато можете да получите, за да се уверите в липсата на проблеми.

2. Ако имате някакви проблеми или не сте съвсем доволни от пратката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще решим този проблем, за да се погрижат за вас.

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Ужас Нощен Пейзаж Завеса Бял Призрак Гора Тиква Заключване Надгробная Печка Луната Хелоуин Завеса За Баня, Интериор Баня

Описание душ завеси, изработени от висококачествен полиестер, тази завеса за душ устойчиви на мухъл и е водоустойчив за по-дълга употреба.той е оборудван с проушинами горния ръб и може да бъде лесно и просто
20.76лв. 41.52лв.

Бохемски Гоблен Ресни Бохо Тканая Пискюл Ловец на Сънища 17 W X 25,59 Л Гоблен Стенен Декор Изкуство Бохемски Гоблен Ръчна изработка

Описание: този зашеметяващ завързана гоблен с ресни веднага ще текстура и очарование на всяко помещение в дома си.внимателно изработени ръчно от слоеве сверхмягкой, екологично чиста памучна въже.това със сигурност
27.67лв. 69.18лв.

60 СМ Коледно Украсени с Надуваем Балон PVC Гигантски Големи Топки Коледа Коледни Декорации Играчка Топка, Без Светлина

1. материал балон за украса на коледната серия. 2. невероятни ярки цветове.всеки балон има силен, ярък, наситен и очарователен цвят. 3. форма на сфера.след надувания той се превръща в кръг, като плажна топка! тип:
34.55лв. 43.73лв.