Регулируема Найлонов Гравиран Нашийник За Кучета, Стоки За Домашни Любимци, Принт Цветя Обичай Котешки Нашийник На Стоки За Кучета Малки Голям Индивидуален Нашийник За Домашни Любимци

Оценка
0
0 Коментари

16.45лв. 17.31лв.
Брой:

Product Name: Персонални Нашийници за кучета Индивидуален Нашийник за кучета с идентификационными бирками Екологично чист Микрофибър Регулируем Размер за Големи и Малки Кученца, Кучета Питбул Булдог Бийгъл Кореа Architects

Материал: Екологично чист яка от микрофибър с номинална табелка ID-етикетите от сплав

Размер: S/M/L (виж Размери на снимката размер)

Характеристики на продукта:

Плоча от неръждаема стомана, на която ще выгравируем име и телефонен номер на домашен любимец

Лазерно гравиране прави цвета неувядаемым

Имаме фабрика, специализирана в различна гравировке на различни метали, включително яки, работни инструменти и бижутата.

Този нашийник е подходящ за много видове кучета, като на пудел, мопс, дакел, териер, бийгъл, питбул, лабрадор ретривър, булдог и така нататък.

Моля, изпратете информация за вашето куче при напускане или ни изпратете съобщение.

Забележка: Моля, оставете ни съобщение за необходимата ви информация!

Можем да вземем НАЙ-много езици по целия свят.

Пример: Миси

0123 456 789

Измерване:

Моля, използвайте мека линия на около врата на кучето си, за да се измери си обкръжение.Моля, не затягивай прекалено стегнат.По-добре оставете пространство , в което може да се придържа с 2 пръста .Така кученцето може да се чувстват по-комфортно.

Стоките ще бъдат доставени в рамките на 2-3 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки навреме, моля, първо се свържете с нас, след това ние ще проверим и ще решим проблема в най-скоро време.Обикновено ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.Понякога се появяват малки забавяния, дължащи се на почивните дни или празниците.Ако не можете да получите своя имейл след изтичане на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.

Различни начини за доставка изискват различни дни за доставка на стоките.Когато направите поръчка, вие ще можете да изберете най-добрия за вас начин.

По всеки въпрос, моля, не се колебайте да оставите съобщение.Много ви благодаря за избор на нашия магазин, ние предлагаме услугата връщане на стоката в продължение на 7 дни:

1. По някаква причина, ако не сте доволни от покупката си, моля, веднага се свържете с нас.Ние приемаме връщане или замяна в рамките на 7 дни от датата на получаване, запазване на стоки в първоначалното им състояние и поемат разходите за доставка себе си, ние ще обработим вашето искане за възстановяване след получаване на върнатия продукт.

2. Ако сте получили дефектную продукти, моля, веднага се свържете с нас за подмяна или ремонт.Ако замяната не е на разположение, а след това пълно възстановяване ще бъде направено с използване на оригиналния метод на плащане.

3. За повече информация, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Вашата подкрепа и доверие - това е най-големият стимул за нас:

Тагове: яки от кожа по поръчка, лот от pet на продукта, камери домашни любимци, анти-домашни любимци, продажба на едро на стоки за домашни любимци, универсален продукт за домашни любимци, стопанката връзва на домашни любимци, нашийници за кучета с широки кожени, куче додахки, нашийници за кучета с кожени тръни.
Модел С щампи
етикет Безплатна гравиране
Материал Найлон
Тип яка Основни Яки
Характеристика Отколовшийся, Персонални, Бързо освобождаване
Произход Континентален Китай
Големината на кучето S-M-L
Сезон Всички сезони
ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ Котка, Куче
Функция 2 Лесно запознат
Пол Унисекс Нашийник За Домашни Любимци
Цвят Черен, Червен, роза, Жълт, Глод
подходящ за Коте, Кученце, Малко Средно Голямо Куче Котка
Това е едно интелигентно устройство NO
Тип Яки, Куче, Индивидуален Нашийник За Кучета
Търговска марка ВЪЗДУШЕН ГИДРОДОГ
Функция 1 Регулируема
Тип- Стандартен нашийник за Кучета

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2 ЕЛЕМЕНТА Съскащ Чайник Флейта Чучур Бойлер Аларма Аларма на Кипене на Водата

Описание този продукт е комплект от 2 части свистящих носове стомахът му се за манекени, произведени от висококачествена устойчива пластмаса и неръждаема стомана.сигнализатор вряща вода за битови и ресторант
10.36лв. 18.18лв.

1 ярд Накъдрена Платове С Пайети за Торта рокля Вечерна Рокля Подпори Бална Рокля Танцов Костюм

За продукта най-високото качество, което можете да намерите на световния пазар!абсолютно великолепна лейси плат с най-зашеметяващ дизайн. можете да използвате тези зашеметяващи изделия за булчински рокли,
78.30лв. 92.12лв.

Коледно Дърво Венец Украса Топката Прозорец Кмет На Стенни Подвесная Венец

Описание: материал: изработен е от висококачествен материал, реалистичен, ярки, не е лесно да избледнява и е трайна използва като красива декорация на дома. дизайн: реалистична изкуствена коледа коледа венец,
17.69лв. 24.92лв.