Натурална Гъба 3 бр. Натурална Растителна Гъба-Търкане с Кухненски Еко-Търкане Натурална Гъба Завод Натурални Почистващи Гъби За Домашна Употреба

Оценка
0
0 Коментари

4.24лв. 6.05лв.
Брой:

Описание:

【Натурална гъба】 Органична гъба от люфы натурална и екологично чиста, небеленая.Като се започне със събиране, пречистване от кожата, сушене и опаковане, той внимателно се обработва стъпка по стъпка ръчно.

【Размер гъба от гъба за къпане】 3,1*4,7 инча чисто натурални продукти, цвета и размера на всеки продукт може да се различават леко, моля, се допуска отклонение от 0,3 инча.

【Използване и грижи】 Накиснете люфу в топла вода за няколко минути, за да го размягчилась и се връща в първоначалното си състояние.За първи път той може да бъде малко жестковатым, но постепенно смекчи след две или три приложения.След употреба на сапун и изплакнете с чиста вода, разклатете вода и се дръж го да изсъхне и след употреба, за да се гарантира продължителната употреба на естествена гъба.Моля, дръж го в добре проветриво място, далече от влага.

Характеристики:

Име: Гъба от естествена люфы

Размер: 8*12 см/3,1*4,7 инча

Списък на продуктите:

3 * Практически Натурална гъба за почистване

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Влакнести материали】 Кухненска гъба от люфы изработени от естествени влакна люфы, не съдържа синтетични влакна и има добра пропускливост на въздуха, издръжливост, гидрофильностью и обезжириванием.

2. 【Лесна употреба】 Тази натурална гъба не изискват сложни процедури, просто остави я за известно време във вода, за да го впитала вода, а след това го използвайте в комбинация с препарат за премахване на мазни петна в купа.

3. 【Не дразни кожата】 Не драскотина и не вреди на чинии, масата или плота, без драскотина и не дразни кожата, гъба за съдове има добър защитен ефект.

4.【Подходяща за рециклиране гъба】Натурална гъба за практични съдове образува плътна и гъста пяна.Ако искате да го замени след продължителна употреба, можете да го използвате за компостиране.

5. 【Широко приложение】 Тези гъби са от естествена гъба, подходящи за почистване на съдове, кухненски аксесоари, плотове, прозорци, маси и т.н., А също така могат да си миете плодове и зеленчуци, такива като ябълки, краставици, картофи и т.н.

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

4 бр. Предмоторный Филтър За Подмяна на Дайсън DC16 DC16 Animal DC16-Промоция Прахосмукачка Animal Pro

4 бр. предмоторный филтър за подмяна на дайсън dc16 dc16 animal dc16-промоция прахосмукачка animal pro подходящ за следните ръчни прахосмукачки: dc16, dc16 на животните, dc16 animalpro, dc16 car and boat, dc16 issey miyake +, dc16 issey miyake exclusive, dc16 pink, dc16 root
24.80лв. 33.98лв.

Резервни Части Подложка За Парцал, Който Е Съвместим За Vileda Spin & Clean 161822 Аксесоари За Парцал Миещи Кърпички За Парцал

Резервни части подложка за парцал, който е съвместим за vileda spin & clean 161822 аксесоари за парцал миещи кърпички за парцал [идеална съвместимост]: тези сменяеми дюзи за парцал vileda, подходящи за екстракция и почистване
27.36лв. 41.44лв.