Домакински Полезна USB Изолация на Увеселителен парк Нагревател Топлоизолация електрическа мултифункционална Кафеена Чаша Чаша Мат Мат Аксесоари За Дома

Оценка
0
0 Коментари

1.35лв. 1.95лв.
Брой:

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: силикон + електронен компонент Цвят: като на снимките Стил: модерен, всекидневни Какво получавате: 1 х USB топло за чаши Има разлика в рамките на 2-3%, в съответствие с измерванията на ръка. моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката. 1 инч = 2,54 см Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Преглед :

Уважаеми благодарим ви за вашата поръчка, ако вашата поръчка надвишава 100 $, можете да се свържете с мен, аз ще ви дам някаква отстъпка или да публикувате ви по-бърз начин на доставка, добър ден.ние ще направим за вас всичко, което е по нашите сили, благодаря.

1.Доставка

Стока ще бъде изпратена в скоро време след датата на плащане.

Обикновено стоките пристигат в рамките на 15-45 работни дни след изпращане в зависимост от разстоянието и доставка до вашата страна.ние наистина искаме да itm възможно най-скоро да пристигна при вас.

Можете да се запознаете с нашите изчислява времето за доставка на уеб сайт.

2. Възстановяване на парични средства

Благодарим ви за вашата поръчка, ако вашата пратка не са пристигнали в продължение на дълго време, моля, не се притеснявайте, можете да се свържете с нас в скоро време и аз ще ви помогна да намерите парцел вместо да отвори дебат, защото това наистина боли ни, ако той наистина е загубен, не се притеснявайте, ние ще ви възстановим парите за вас, така че вие нищо не можете да загубите.Ние се отнасяме към всеки клиент, грижливо и внимателно, че клиентът е останал доволен и е получил отлични, приятни покупки.

3. Обратна връзка

В Китай има една стара поговорка: "на Срещата-това е съдба" благодарим ви, че избрахте нашия магазин, ще ви направим всичко възможно, ако вие сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на 5 звезди за обратна връзка.

Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.И след това ние можем да предложим по-нататъшен обмен или на връщане на стоката.

Благодаря ви за вашето разбиране.

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Тагове: нагревател aoberca, по-топло стъклена кана, преносима електрическа топло, соло тремоло fr, помешивающая чаша топло, преносим нагревател usb, електрическа бяла цигулка, керамични кафеена чаша хари, тенис на бойлер, електрически нагревател sinar.
Номер на модела Аксесоари за бутилки и Чаши с вода
Тип елемент каботажните
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

1.2 Л Голям Капацитет Бутилка За Вода Слама Висока Чаша Пластмасова Кана Детски Спорт На Открито Лятна Студентска Пара Чаша

Информация за продукта материал: pp + силикагел + dcp инч: височина 13,5/18 см и ширина 5 см температурна устойчивост: 0 ℃ -80 ℃ капацитет: 1200 m1 вид: голям корем цвят: светло монофонични / прах дуриана / зелен/син забележка големината
8.59лв. 11.30лв.

Пластмасова чаша за акрилни чаши с тегло 20 грама, комплект от 6 прозрачни чаши, не съдържа бисфенол А

Пластмасова чаша за акрилни чаши с тегло 20 грама, комплект от 6 прозрачни чаши, могат да се мият в миялна машина, не съдържа bpa пластмасова чаша за вода премиум—клас (комплект от 6 чаши) - всяка чаша с тегло не повече
66.93лв.