Поставка За кафе Koonan Pour Over С Дървена Основа Регулируема По Височина Поставка За Пипети Държач на Филтър За Ръчно Приготвяне

Оценка
0
0 Коментари

96.62лв. 214.72лв.
Брой:

Скъпи приятели,

Ние - нов магазин за кафе оборудване.Ние се стремим към високо качество, така че ние сме много стриктни в изискванията към качеството на всеки един продукт, който ние стриктно изпитва след изпращане на вас.Ние използваме най-доброто качество и обслужване, за да отговори на нуждите на всеки клиент.

У нас все още има много недостатъци.Ако имате въпроси и предложения, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Искрено ви благодаря.Ние с нетърпение очакваме да се дългосрочно сътрудничество с вас, за добър ден.

Ваш приятел,

Фирмен магазин Koonan

Използване на висококачествен метален материал и дървена основа, дебела дървена основа с добра устойчивост и липса на деформации.

Подвижна поставка със свободно регулируема по височина или чрез завъртане на 360 градуса - идеалният аксесоар за всеки любител на кафето.

Тих и спокоен, прост, добър помощник за приготвяне на кафе, за да можете да се насладите на чаша кафе в свободното си време.

Метална поставка с добра шарка, подходящи за повечето чаши с кофейным филтър, използвайте я, за по-лесно приготвяне на вкусно кафе.

Проста и елегантна, тя ще се превърне в отличен избор за дома или кафенето.Подходяща за дом, магазин млечен чай, кафе, бар и т.н.

Тип: кафе инструмент

Вид инструмент за приготвяне на кафе: Четка за почистване

Специална оферта: опазване на околната среда

цвят: Както е показано на фигура

Материал: метал + дърво

Съдържание на опаковката:

1 х поставка за кафе

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Тагове: капково кафе, умна краен, виетнамски кафе от неръждаема стомана.
Вид филтър Постоянни филтри
Материал Дърво + Метал
Произход Континентален Китай
Цвят Злато + дърво
CN Гуандун
Търговска марка кунан
Име титуляр на кафе филтър

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

3X Аквариумный Аквариум Пузырьковый Въздушен Каменна Бар Кислороден Помпа Зелен + Син 16 Инча

Име на продукта: аквариумный въздушен камък подходящ за: аквариум материал: минерал, пластмаса дължина на корпуса на въздушния камък: 41 см./ 16 см; външен диаметър на отвора: 5 мм/ 0,2 инча общият размер (приблизително):
28.66лв. 47.76лв.

2 Опаковки Топки За Филтър за басейн, 200 г Смяна на Филтър За Аквариумного басейна

Описание темата е за опаковка от 200 грама практичните топки-филтри за басейна.филтриращи топки плуват във вашия басейн или спа центъра, като помага за образуването на котлен камък и намаляване на пяна.просто
24.00лв. 49.99лв.