Органайзер За Аксесоари За кухня и Баня, Сладък Cartoony Титуляр За Парцал, Монтиране на Домакински Подут за употреба За Съхраняване на една Метла, Закачалка

Оценка
0
0 Коментари

1.79лв. 2.56лв.
Брой:

Характеристики:

1. Скоба за въже без дупки, без следи с хубав анимационни модел и форма прави вашата домашна живота по-удобен и чист, жив и скъп.

2. Добър помощник в гардероба, в гаража, пералня, кухня, баня, отвътре и отвън.

3. Тези супер-мини универсални куки може да бъдат залепени към всякакви гладки и плоски повърхности, като керамични плочки, дърво, метал, огледало, стъкло и други повърхности.

4. Идва с самоклеющимся покритие, не е необходимо в пробивни, никакви щети върху вашите стени.

5. Може да се използва за съхранение на ежедневните почистващи препарати, като парцали, метли, почистващи кърпички, четка и т.н.

6. Закачалка за парцал и метла, може здраво задържане на предмет, и да го пъхнете.

Спецификация:

Материал: пластмаса

Тегло: около 30 грама

Цвят: розов, светло синьо, тъмно синьо, оранжево

Стил: модерен и лесен, сладък карикатура

Списък на пакетите:

1 * Рафт за куки

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

3. Забележка: Залепете и выдавите мехурчета лепило, я оставете да престои 12 часа преди да се използва, той ще стане по-твърда.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Нескользящий титуляр за метли: закачалка за парцал и метла, може здраво задържане на предмет, и да го пъхнете.Независимо дали мокри парцали, замърсени гребла или бейзболни бухалки, фишове.

2. Спестете място: С с анимационни държач за метли вашият дом ще бъде далеч от елементарно, накопившегося за няколко дни.Това ще ви спести място в дома, поддържа дома си чист и нов, което ви кара да се влюбиш стаята си след прибиране на реколтата.

3. Широко се използва: можете да инсталирате този стенен държач за съхранение на всякаква повърхност, за да се мотае на метла, парцал, закачалки, ключове, чадъри, четка, лъжички, ръкавици, парцали, бейзболни бухалки и т.н.

4. Лесно монтиране на стена: Тези супер мини универсални куки могат да се прикрепят към всякакви гладки и плоски повърхности, като керамични плочки, дърво, метал, огледало, стъкло и други повърхности.Идва с самоклеящимся материал, не изисква пробиване, не вреди на стената.

5. Възможности: различни цветове могат да бъдат такива, както ви харесва, подходяща за мивки, бани, тераси, входове и т.н., лесно да създават опрятную домашна обстановка, се прощават с каша.

Материал PC
Брой куки 1 бр.
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Стенен органайзер за съхранение на Тежкотоварни органайзер Max Hold Caddy ще ви Помогне да организирате живота си

Характеристики: здрав материал: изработен е от космически пластмаса, гладкото матово покритие.софтуер за красота, качество и дълготрайност.идеална за употреба в банята, тоалетната, кухнята и всяко друго място,
22.07лв. 36.80лв.

Стенен Куки за Хладилник/, Закачалки за Очила, Четката, Кабел За Зареждане, Белачка, Многофункционални Стенни Куки 87HB

Характеристики: оотдти обикновено се използва за украса и за съхранение на любимите си кухня, хол, офис, училище и бар новости. водоустойчива, антикорозионна, устойчиви на надраскване характеристики и дълготрайност. дизайн
1.89лв. 3.76лв.

AT14 Безударный Държач За Сешоар За коса Стенен Държач За Сешоар За Коса Рафтове За Съхранение на Фенов В Банята

1. [здрав и надежден] е направена от космическия алуминий, тя може да устои на дневни надраскване и замира, като същевременно осигурява отлична устойчивост на топлина. вкус, устойчив на ръжда, влагоустойчив, отговарят
23.91лв. 33.20лв.