MoonMeek/големи размери 34-43; Дамски обувки в стил Лолита"; дамски обувки-лодка на Високо Квадратен обувки с кръгло бомбе; модни Дамски градинска обувки

Оценка
0
0 Коментари

59.22лв. 103.89лв.
Брой:

Добре дошли в магазин за обувки MoonMeek, ние сме ангажирани в директни продажби, с фабрики, нашите обувки се отличават с високо качество!

Проверете вашия размер сега!

Горещи Продукти На Продажба:

Директна доставка и едро за купувача:

1. можете да качите снимка от нашия магазин, за да го покаже на своите клиенти, или да се изтеглят за продажбата в магазина си.

2. Ако имате поръчка на вашите клиенти, моля, направете поръчка в нашия магазин е пряко и посочете валиден адрес на клиента си и изберете най-подходящия начин на доставка, ние ще проверим добра обувки и изпратим.

3. имаме цялата дамски обувки в Китай, тук ние не можем да ги покажем напълно.Така че, ако искате да продадете каква обувки в Китай, можете първо да се свържете с нас и да ни изпратите снимка, може би ще мога да ви даде разумна цена.начин на плащане:

Ние приемаме всички плащания по метода на www.oberstadt.eu.Всички плащания, извършени в www.oberstadt.eu, се обработват Alipay.

Доставка:

Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-5 дни след потвърждаване на плащането платформа.

Коментари:

1. Когато сте получили обувки и останали доволни, моля, дайте ми 5 звезди и покажете някакво риалити шоу за обратна връзка, това ще ни е най-добрата подкрепа. голямо благодаря!

2. Ако получената обувки не са много отговаря, независимо от това, коя е причината, довела до, моля, оставете ни съобщение навреме, ако вашият проблем е, ние ще ви помогнем да намерите добър начин за решаване на проблема, ако е наш проблем, не се притеснявай, и отговаря продавачът, аз съм сигурен, че можем да ви помага добре да решим проблема и ще ви позволи да прекарате приятно време за пазаруване.

Тагове: дамски токчета pyton, 1 6 обувки за камериерка, 4 шипове женски, дамски токчета 20, дамски обувки за мма, обувки прислужница на съдбата, мъжки обувки aladin, дамски токчета whaite, прости обувки в стил лолита", обувки кавали лолита.
Височина на платформата 0-3см
Петата височина 6,5 СМ
Пол Жени
Произход Континентален Китай
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Форма На Носа През Цялата Чорап
Вид на шипове Квадратен ток
Тип помпа Каишка за щиколотке
Подкладочный материал Синтетичен
Номер на модела SKW5405
Извинение Ежедневни обувки
Тип на затваряне Каишка с катарама
Сезон Лято
Модерен Елемент Обтегач
Тип дизайн Твърд
С Платформи ДА
Горния материал PU
Размер 34-43
Материал стелки PU
Тип елемент Помпи
Стил Стил Лолита"
Материал на подметката на Гума
Търговска марка Мунмик
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Дамски обувки на висок ток D ' Orsay, обувки-лодка на висок ток 7 см, женски обувки на висок ток, обувки на токчета Коте

Подробна информация за продуктите на петата височина: 7 см платформа: --см размер сащ подходящ само за вас, за да направите резервация, моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 1. моля, внимателно
42.15лв. 61.99лв.