3D Rose Сапун Силиконова Форма Силикагел Мухъл Силиконова Свещ Форма на Украса на Мухъл Едро AX020

Оценка
0
0 Коментари

13.74лв.
Брой:

Описание:

Артикул №: AX020 Материал: Висококачествена силиконова форма на Цвета: случаен Контрол на качеството: SGS.Тегло на прес-форми на FDA (g): около 236 Спецификация на мухъл (cm): около 9.2*9.2*4.3 Тегло на сапун (cm): Около 6*6*3.5 Функционална спецификация (cm): около 90 Висока якост и гъвкавост.Той ще поддържа форма в продължение на много години.За многократна употреба, антипригарный.Лесен за използване и почистване.

Номинална температура: от -50°c до +250°c

* 100% чисто нова и в добро състояние

* Той ще поддържа форма в продължение на много години.Дръжте го далеч от огъня, газови печки и нож

* Лесен за използване и почистване.

* Лесно да се отървете от мирис и вкус

* За многократна употреба, антипригарный

* опаковка в комплект: 1 бр. форми

Доставка :

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-5 работни дни, препоръчана въздушна поща на Китай или по пощата YW global standard. (Не на доставка между празниците и уикенда) Обикновено е време за доставка: САЩ 15-25 работни дни страни от ЕС и страни в Азия 20-30 работни дни Руската земя и околните страни 30-55 работни дни Страни от Южна Америка 30-50 работни дни.Други страни: 30-55 работни дни.

Коментари :

Аз наистина оценявам вашите положителни отзиви, ако сте доволни от моите стоки.Ако по някаква случайност нещо не е наред с моите стоки или ми услуга, за които не сте доволни, моля, свържете се с мен, преди да оставят някакви отзиви.Аз ще направя всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро.Надявам се, у нас, всеки път ще приятни оферти!

ВРЪЩАНЕ :

Ние предлагаме безплатна 7-дневна гаранция за този продукт и предлагаме замяна или възстановяване, но всички разходи по обратната доставка се носи от купувача.

Моля, обърнете внимание:

1. Ние не покриваме някакви предмети за увреждане след употреба на или в резултат на увреждане на вода,

2. Пълен незабавен възстановяването ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние в продължение на 7 дни на нашето място.

Други политики :

* Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

* На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля изпратете отново своя имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

* Само сериозен купувач!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

♥ Аз ще намират все повече и повече красиви форми, за да ги споделя тук ♥

Тагове: елза силиконова форма за торта, форма за торта с човешка глава, торта силиконова форма за печене на сладкиши, форма за торта на парчета силиций, форма за торта silikimart, силиконови форми за еднократна употреба за торта, извънземна форма за торта, xl силиконова форма за торта, силиконова форма за торта "пингвин", силиконова форма за торта френска.
Тип инструменти за Торта Прес-форми
Материал Силикон
Сертифициране FDA, LFGB
Непристойная снимка No
Номер на модела AX020
Тип Инструменти за Торта
Секси провокативна No
Характеристика Съхраняват, Екологично чист

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Яде Ме Формочка За "Бисквитки" Алиса в Страната на Чудесата Тема Diy Аксесоари За Печене

Характеристика: 1. ръчни инструменти за производство на верьярдагстаарта, сватбена торта, торта, десерти и бисквити. 2. voor gemakkelijk los van deeg, vergeet niet om jas de кътър met poedersuiker/meel voordat snijden. 3. gebruik non-raising deeg recept om de best uitziende
1.60лв. 2.29лв.

6 бр. за 3-те Нива Поставка за Торта, Аксесоари Държач за Diy от Смола САМ Изработка на Подложки за Сервиране Украса на Кексчета

6 бр. за 3-те нива поставка за торта, обков, държач за diy от смола, украса подложки за сервиране кексчета със собствените си ръце в този пакет 6 комплекта аксесоари форми за подложки за торта, на разположение на 2 красиви
21.20лв. 34.74лв.