Одеало за домашни кучета, Зимни Дебела Топла Възглавница за Кучета и котки, с Двойна употреба, Лесна за поддръжка, Възглавници за домашни любимци, мека мебел възглавница, Двустранен в наличност

Оценка
0
0 Коментари

20.59лв. 34.30лв.
Брой:

Одеало За домашни кучета, Зимни Дебела Топла Възглавница за Кучета и котки, с Двойна употреба, Лесна за поддръжка, Възглавници За домашни любимци, мека мебел възглавница, Двустранен, В Наличност Описание:

Характеристики:

1. Идеално за това, че вашият домашен любимец може да се отпуснете и дрямка на дивана.Това водонепроницаемое одеало за домашни любимци е подходящ за вътрешна и външна употреба.

2. Идеален за малки, средни и големи кучета и котки и котенца.

3. Предпазва вашите мебели от драскотини, грызения, козината и перата, при запазване на комфорт на вашия домашен любимец, а мебелите - от вълна и урината.

4. Също така е отличен като автомобилен одеяла за домашни любимци и подплата за кутии за кучета, развъдници и постелки за домашни любимци.

5. Това одеяло мек, лек, но в същото време трайно.За него е лесно да се грижи, може да се пере В МАШИНА, сешоар в перална машина при ниска температура.

Спецификация:

Материал: Фитильная лента + фотоелектричния кадифе,

Пълнител: Измити памук

Размер: S/60*40 cm, M/75*55 см, L/90*75 см

Пране: Не се отстранява, Машинно пране/Ръчно пране

БЕЛЕЖКА:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.

2. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.

Пакетът включва:

1 х Възглавници за котки и Кучета

Тагове: гъст плюшевое одеяло за кучета, пронцесс куче легло, легло за кучета ког, lego бърлогата крокодили чима, аксесоари lego за кучета, xl дебела куче легло, легло за кучета със средна дебелина, куче легло ly, по-хладно леговище айго, куче легло с.
Това е едно интелигентно устройство NO
Стил пране Ръчно пране
Произход Континентален Китай
Материал Вельветовый
Търговска марка Неметаллическое устройство
Номер на модела Легла/ Подложки за кучета
Тегло -
Тип елемент Легла, постелки
Модел Твърд
Тип Куче
Характеристика Други

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Подложки за влечуги, килим от кокосовата палма, използван за галя гущери, змии, костенурки, зайци и други влечуги (4 снимки)

Подложки за влечуги, килим от кокосовата палма, използван за галя гущери, змии, костенурки, зайци и други влечуги (4 снимки) изработен от естествени кокосови влакна, субстрат, който не само изглежда добре, но и
41.86лв. 58.14лв.

Стяга окото барбекю неръждаема стомана, Скара, барбекю неръждаема стомана 1pc удобен клип на окото барбекю

Описание количка за барбекю с клипс за груб кошница за печене подложка за барбекю - портативен сгъваем инструмент за месо, риба, морски дарове, зеленчуци характеристики - размер: около 13. 76x9. 43x0. 79in - цвят:
26.92лв. 51.76лв.

Пола За Плот Рожден Ден Хотел Конферентна Маса Покривка Десерт Маса Сватбена Маса Завеса Пола На Маса Марля Аксесоари

Продукт: пола на маса опаковка: 1 бр. приложими сценарии: празнични аксесоари, украса на сватбената десертно маса, декорация на партита.... пола-покривка,сватбена украса за маси,украса на маса за сладкиши,покривка
36.92лв. 75.34лв.

Стилна Декорация Коледно Безлични Кукла Ярки Цветове за Декорация на Горната Част на Коледно Дълги Ръце за Коледа

Стилна декорация коледно безлични кукла ярки цветове за декорация на горната част на коледно дълги ръце за коледа технически характеристики: коледна кукла ще създаде реалистичен стил и ще привлече вниманието
8.78лв. 17.55лв.

Силен Човек Забавен Кухненска Престилка За Украса На Жените Самоличността На Кухненски Аксесоари

Характеристики: удобен, моющийся и издръжлив, може да се използва многократно. модерна домакиня и семейни двойки добър помощник в кухнята спецификация: материал: висококачествен полиестер размер:
2.52лв. 3.59лв.

Идеи японска керамика ЛингАо, суши, плоча за готвене, салата, чиния за паста

Характеристики: материал: керамика размер: като на снимките (2 размера) цвят: като на снимките (1 цвят) процес: специална пудра с турбокомпресор с променлива консистенция: 1): променлив черешката винаги е основната
49.78лв. 124.44лв.