Цвете Пенопластовый Тухлена Цвете Титуляр За Цветя, Сватбена Цветар Свеж Дизайн Аранжировки от Цветя САМ Занаяти Доставка на 1БР

Оценка
0
0 Коментари

0.65лв. 1.64лв.
Брой:

Характеристики:

Чисто нов и високо качество.

Тези лица са идеални за създаването на вашите собствени букети за вашата сватба.

С натурален цветен ефект, не трепери и е много удобно.

Идеално за цветя и занаяти.

Суха кал - незаменим материал, цвете.

Силно водопоглъщаемост и пропускливост на въздух

Технически характеристики:

Име: Стандартен Цветен Пенопластовый Тухла, Свежи Цветя, Сватбен Цветар, Дизайнерски Аранжировки От Цветя

Материал: Пяна

Цвят: Зелен

Размери: (Д) Х (Ш) Х (В) 23x11x7 см/9,06 "Х 4,33 Х 2,76" (прибл.)

Предпазни мерки:

Преди да използвате нарежете цветен мръсотията на подходяща маса сложете я във вода, оставете я да смуче достатъчно вода, така че тя се накисва във вода, извадете я, и я поставете в контейнер, а след това положи цветя.

Пратката включва:

1 * Цветна пяна

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Отзивите са много важни за нас, така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Невъзможно да се реши този проблем, ако ние не знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.www.oberstadt.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO), поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние извършваме доставка на само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 ВРЕМЕ за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок, моля свържете се с нас (незабавно).Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3.6 поради състоянието На запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

3.7 Продавачът не носи отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

3.8 Купувач от Бразилия и Южна Корея, моля, посочете CPF или CNPJ, Колумбия/Мароко ще се начислява данък в размер на 20% от сумата на поръчката, ще ви бъде по-добре да си резервация възможно най-скоро. благодаря

Цветен стил листенца
Стил Цвете
CN Гуандун
директен доставка ДА
Извинение Парти
Произход Континентален Китай
Номер на модела Цвете Розова Пяна
Материал Памук
Тип роза
Класификация Сухи Цветя

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Декоративен Модел Силиконова Форма На Sugarcraft Форма За Печене На Кексчета Скърпвам Инструменти За Украса На Тортата

Забележка: 1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките. 2. защото причината
6.64лв. 10.36лв.

Led Вятърни Светлини Рамадан Украса за Дома Светлини Маслена Лампа Украшение Рамадан Карим Подаръци Ейд Ал Адха декор

Характеристика: моля, обърнете внимание: други аксесоари в комплекта не са включени. 100% абсолютно новото качество на led лампа рамадан мюсюлмански фенер лампа декорации и аксесоари за партита рамадан нощно
5.65лв. 9.43лв.

50шт Цветни Градински Пеперуди Колове Двор Пеперуда за Декорация На Пръчици за Украса на Растения, Градински Орнамент

Характеристики: многоцветни пеперуди прикрепени към малка пружинке на върха на пръчка, която я кара да вибрира от раздуване на вятър, съвсем като истински пеперуди.изработен е от добро водоустойчив pvc материал,
8.74лв. 9.71лв.